de lättar upp såhär en trött måndagskväll



new jeans

DR. DENIM 599 kr på Fico
Precis vad jag letat efter!




advent

Dagen är nu kommer. Första advent! Jag ser inget speciellt med det? Förutom att ljusstakarna och stjärnorna hänger i fönstrena och julgardinerna är uppe. Plus Fikat.

Idag så gick jag och Cilla på Adams och Jeppes match. Lite tråkigt att Adam gjorde illa sej efter 1,5 min men sånt är livet. Nu blir det adventsfika med Familjen. Pepperkakor, lussebullar, skumtomtar och julmust. Mums!


lördag

Gårdagen: Då var jag med Adam, Cilla och Jeppe. Vi kollade på skräck hos Adam. Buhuuu. Sen blev de så att jag sov kvar. Mys!

Dagen: Ställde klockan på nio, mindre kul.. Jag hade träning från elva till ett. Sen har jag bara varit hemma och degat. Är ensam, vilket är superskönt! Bror och Pappa är i Tyskland, Mamma är på Brynäsmatch och Syster hos hennes kille. Jag njuuuuter när jag är ensam. För då kan man göra lite vad man vill!

Nu: Äter världens godaste kakor!

Later: Planerna är inte klara än. Men Victoria och Cilla är givna!


torsdag

Idag efter skolan va jag med Victoria. Hon är min bästa vän.


en onsdagskväll sådär

Idag hoppade jag min träning. Jag kände inte för att vara ute under bar himmel i två timmar i detta väder! Plus att jag hade läxor att göra. Så jag gjorde mina läxor. En del av dom iallafall. Jag har även duschat och kollat på Greys ikväll. Nu är det dags för sängen! Imorgon är de torsdag... Måste säga att veckan har gått faaast :D


kväll

Denna tisdagskväll var jag kreativ. Missade tillochmed Desperate!!


tisdag

today är de tisdag. Och jag vaknade nog upp på bästa möjliga sätt. Med Adam! Nu ska jag plugga lite och sen baka pepparkakor! :D


buuuus

hej. jag är busig. jag har brutit mej in i adams lägenhet. helt själv. nu sitter jag här. helt själv. jag ska snart ta en dusch. helt själv. sen ska jag laga mat. helt själv. sen kommer adam. och sen ska jag sova här också. inte helt själv. jag har snokat. tittat på bilder. hoppas adam inte slår mej. jag tycker. att han är fin.



lördag

Tog en timmes lång promenad i de fina vädret idag med mor och syster. Sen har jag spenderat min eftermiddag med Elsa och Johanna. Planerna för ikv har blivit ändrade, mindre kul... Får se vad vi tjejer hittar på!


wihoooo fartfylld fredag yeaaah

Eller inte. Har haft ont i huvudet hela dagen plus att jag lånade skolans toalett för att kräkas lite också. De kan man göra! Så, jag åkte hem från skolan och somnade i soffan under täcket. Planerna för denna fredag sprack alltså. De blev en mycket lugn kväll. Kollade på idol och sen L.A Gigolo. Mycket bra och sevärd film. Ett stort plus är ju att Ashton Kutcher råkar vara huvudrollen, och råkar även vara skapligt nice!



u are the best!

Igår onsdag, ledig från skolan! Sov ut och packade. Blev en fika på java med Adam, Victoria och Johan. Mycket trevligt! Sen träning och när den va slut åkte jag hem till Adam. Vi hade supermys och jag sov kvar :D

Idag torsdag, efter skolan tog jag en fika på stan med Fanny och Amanda E. NICE! Ikv har jag bara tagit det lugnt och degat. Nu är det dags att krypa ner!
Fredag imorgon, inget man tackar nej till!


tisdag

Va på öppethus i skolan idag. Två timmar. Därför är hela klassen ledig imorgon! :D Så jag ska försöka sova riktigt länge. Sen på kvällen blir de träning och efter de övernattning hos min Adam! :D

Nu är det desperate housewifes! Jag är trött och på myshumör. Popcorn är ett plus! :D


tjuhuu mooontag!

Förlåt! Ja förlåt för att dehär kommer bli sveriges tråkigaste blogg. Men jag har verkligen inget att skriva om? De finns ingen ork :D Har en sak att säga, och det är att Adam är bäst! :D

Köpte en nya tröja idag, den som är på bilden fast i svart! :D



jag lever!

Ja tro de eller ej, men jag är faktiskt inte död! Jag har bara inte haft tid, ork eller lust att blogga nånting i veckan. Så kan de bli ibland. Men idag, ja idag så fyller Martin och jag 16 år! Släkten har varit här och fikat och lämnat pengar. Haha! Nu väntar jag på att Adam ska komma. Kan verkligen inte avsluta min dag på ett bättre sätt! :D


glaaaad

Jag är glad! Av många skäl. Dels för att jag tagit mej igenom ett två timmarslångt träningspass ute i kylan, (som jag verkligen inte hade lust med). Och för att jag har sovmorgon imorgon! De är väl guld värt på en måndag :D
Sen är jag också glad för att jag har saker att se fram emot. Jag fyller på fredag och så ska jag på bal på lördag! :D

Kom föresten hem idag. Gårdagen var väldigt trevlig med nytt folk! Det var första och förhoppningsvis sista gången jag såg min mamma dansa till "I en rosa helikopter"...


yes

Jag tror det finns en mening med allt här i livet. Det är meningen att jag är den jag är och de finns en mening med allt jag gör. Allt man gör får oftast konsekvenser. Men det är meningen. Allt som händer har en mening. Man kanske inte förstår eller vill att det händer när det väl händer. Men i efterhand så förstår man kanske varför det hände. Allting leder till nått, eller så leder de till ingenting.

underbar

Ja min fredag va underbar! Efter skolan va jag med Adam :D Kom hem vid nio, då åt jag, satte på mej pyjamas och la mej i soffan under täcket och sov till idol. Med andra ord, jag va helt slut! Tog sprutan igår också, kände knappt de. Men idag är jag väldigtväldigt öm. Haha. 

Nu ska hela familjen åka till Sthlm på bröllopsfest! Min kusin gifte sig i Las Vegas för ett tag sen och nu ska vi fira de :D Blir övernattning också!  
Ha en trevlig lördag gott folk! :D

meeeh, idag är de torsdag

Och jag har legat i min säng sen jag kom hem idag! Wonderfull

Idag har det snöat hela dagen. Underbart! Jag kanske är den enda i hela världen som tycker de. Men de är ett tecken på att jag fyller snart! Om en vecka och en dag. Fredagen den trettonde. WIHOOOOO!
Idag frågade föresten Patrik mej om jag vill gå på Vasabalen med han. Klart man ställer upp! Inte för att jag är tjejen som stortrivs i långklänning, men vafan! :D
De blev en fika på Java med Maja, Victoria och Amanda efter skolan också, gööött!

Mitt hår är kort på bilden, men idag när de inte va plattat räkte de inte ens till axlarna typ..


jag har nästan inget hår kvar.


sicken måndag!

Kom nyss hem från frisören! Säger bara en sak: Kan nog ha samma Schampooflaska hela året ut! :) Ni får se bild en annan dag för nu ska jag minsann plugga till prov!

söndags trött

Har slappat och pluggat lite idag. Sen har jag också spenderat två timmar i löpspåret med mitt fotbollslag. Då slog de mej. FAN! Nu ska jag sluta med de jag gör och börja om. Jag var ju jätteduktig ett tag och tränade minst tre gånger i veckan. Sen tog de slut. Jag blev lat och levde livet med godiset! Haha, vill inte ha de så. Nu ska jag börja träna igen och försöka, ja försöka iallafall, att inte äta godis. Iallafall inte i veckorna. Kommer bli svårt. Men jag ska försöka :D Kommer bli svårast att avstå från choklad! Haha, jag som älskar de.


lördagsnatt

Tänkte berätta om min lördag som föresten kännts som en söndag! Vaknade hos Victoria, tog de lugnt med henne och Elin. Sen blev de en långfika på Java med tjejerna, Adam, Olivia och johan. Mys! Min kväll har jag spenderat i soffan, nerbäddad under täcket med en godispåse i handen. De är ju trotsallt lördag och då är de inte förbjudet att äta godis :D Är helt slut nu så jag ska skutta till sängen!
Har som vanligt inga nya bilder, har inte hittat orken till de.


RSS 2.0