Herregud :o!

Nu har jag verkligen sugigt på att uppdatera! Nästan en vecka sen, fyfy.
Men de känns som att i veckan hände ingenting intressant och jag va varken på humör för att blogga eller hade tid. Så de fick bli som de blev helt enkelt ;)
Jag har iaf tränat. Haha. Kan ta helgen för den har varit bra :)

I fredags efter skolan gick amanda, jag och vicc hem till henne o stekte i solen. sen fick vi besök av en massa. Åkte hem, klippte gräset, grillade och sen åkte jag till Patrik där, ah jag kan räkna upp alla: Jag, Amanda, Victoria, Elin, Cilla, Andrea, Bella, Oof, Gustav F, Gustav A, Matte, Love och Samuel va :) Vi chillade med pipa o så, trevligt :)! Jag sov hos Victoria också som jag inte gjort på år och dar. Vi vaknade igår, mums på vädret! Elin kom och vi placerade oss ute i stolarna och hade de gött! Jag gick en sväng till Axel också, Där vare vattenkrig med folk och poolbad, Nice ;)! Åkte hem vid 4, gjorde mat o duschade sen åkte jag till Love. Där vare också chill med dom flesta som va hos Patrik igår + några fler. Vi spelade kubb, rökte pipa och hade niiice. Jag och Amanda åkte hem halv 1.
Nu, nu har jag nyss gett en söt liten nalle, med en tshirt där de står: Världens bästa mamma,  till min mamma eftersom de är morsdag. Hon blev glad!
Jag och Josefine ska ut och lägga oss i solen nu, Later!

Förlåt för att jag aldrig lägger upp bilder, men de finns ingen ork.

tisdag

Ännu en dag med strålande sol :D! Jag känner att jag blir på bättre humör av vädret faktiskt. Började dagen med ett matteprov. Hoppas de gick bra! Sen redovisning på hemkunskapen. So och kemi. Har suttit ute en hel del av dagen också. Fick en grymt snygg rand från mitt linne ;) Efter skolan va jag med Elsa och Sara ett tag :)
Nu måste jag ta tag i lite plugg, sen ska jag duscha, ta en glass och kolla desperate! Man blir faktiskt trött av solen också. Kommer somna tidigt ikv.


hopp och hej :)!

Oh what a beautiful day! Har precis kommit hem från en långpromenad med amanda i det varma och sköna vädret. Följde med henne hem efter skolan o vi va ute i solen och käkade.
Nu måste jag ta en dusch och sen kommer jag troligtvis hamna i soffan ;)

Igår, då vaknade jag upp bredvid min älskade, de bästa jag vet :)! Vi duschade o åt sen gick vi till strömvallen och kollade på p93 mot p94. Intressant match. Gick hem igen och jag packade ihop mina grejer, sen gick jag till bussen. Kom hem och då la jag mej i soffan direkt. Kollade på 27 dresses och sen somnade jag till reprisen av Ugly Betty. Grymt skönt. Sen åt jag kvällsmat o efter de bar de av till Sandviken och matchen slutade 1-1.


wiiiie

Dagen blev inte värdelös endå! För just nu sitter jag i axels armar :D
Jag spelade kort med min mormor tidigare idag och sen grillade jag hos min moster också. Mums.
Ikv sover  jag här :D:D

lördag

Egentligen har jag inte alls lust att blogga. Inte ett dugg. Men jag gör de endå.
Igår va jag ju med sara. Vi åt och kollade på tv typ hela dagen. Jag sov kvar där också.
Imorse hade vi träning. Skönt.
Nu har jag duschat och vet inte vad jag ska göra.
Skulle kunna förbereda mej lite för matteprovet den kommande veckan...
Planerna för ikväll ser klena ut.

fredag

hej hej hej :)! Vet ni vad jag sitter och funderar på? Jo om jag borde klippa lugg igen. Om jag vågar rent ut sagt. Men förra gången jag gjorde det så växte de ut ganska snabbt så de är jag inge rädd för. De skulle vara roligt att veta vad ni tkr, så vad tkr ni :) ?

I onsdags så kom jag till axel vid 9. Vi mös och firade våra 7 månader tillsammans :), hihi.
Igår så vaknade vi ganska tidigt, somnade om, vaknade igen, duschade och åt frukost. Runt tolv va vi på stan och skulle köpa avslutningskläder till honom vilket vi gjorde också :) Cyklade hem och gjorde lunch. Efter ett tag kom Simon, då kollade vi på en film och sen bakade vi. Oskar kom också lite senare. Tog en tur på cyklarna och så.
Vid halv 8 så vare Käk på American take away med Patrik, Gustav, Matte, Olof, Cilla, Elin och Victoria. Efter de drog alla utom Elin hem till Patrik. Jonna och Ellen kom och då rökte vi lite pipa. Matte skjutsade mej till bussen o jag kom hem vid 11. Somnade i soffan på engång.
Nu idag så vaknade jag klockan 10. Jag har bara hunnit med att äta frukost, o idag ska jag vara med Sara :)! 

På återseende.  

man måste bjuda på sej själv ;)



Här får ni en äcklig bild på mej när jag är låtsas glad :D Men de är bara för att jag är på topp humör och jag vet att de bara kommer bli bättre! Idag så sprang jag 3,7 på tid i skolan. Har förbättrat mej med nästan 3 minuter sen förra året. Och Leo kunde inte vara nöjdare ;) Jorå, men jag måste klaga på mej själv lite. Jag fattar inte varför jag började gå i slutet :o? Inte heller varför jag inte tog genvägar? Jaja, gick hem och duschade hos Vicc och sen vare lunch och tre lektioner. På musiken så sjöng Vicc, Ingrid och jag. Fick också reda på att mitt slutbetyg i musik blir VG. När jag kom hem la jag mej i soffan och slumrade till, så grymt skönt! Nu har jag ätit och ska snart duscha och fräscha upp mej för ikv ska jag sova hos Axel :)! Har längtat hela veckan.


tisdag

Underbar dag i stort sett, ikv blire tvkväll redan från klockan 7 känner jag (a)


19/10-08 - 19/5-09

Från den nittonde oktober tjugohundra åtta till den nittonde maj tjugohundranio. Alltså sju månader. Tänk att tiden gått så fort. Tänk att Axel varit bara min i sju långa och helt underbara månader. Sju månader fulla med glädje och kärlek. Tänk att de fortfarande flyger runt små fjärilar i min mage varje gång jag ser eller tänker på honom (a)
Tiden. Månaderna, veckorna, dagarna, timmarna, minuterna och sekunderna med dej, åh allting har varit så fantastiskt :)!
Jag älskar dej så otroligt mycket och de kommer jag aldrig sluta göra!

Axel Eriksson
Matilda Lundgren




lat och trött tjej

Hej alla kära läsare! Haha, inte för att ni är många, men några få iallafall :) Eh jaa, idag, måndag. Kändes tungt att vara back on track again. Men dagen gick endå bra, kan bero på att vi slutade med ett bigmöte med mariekex och nutella ;)  Efter skolan gick jag och Hedda ner på stan. Vi gick direkt till MQ och jag provade klänningen. Men faan, den satt inte super, fast jag köpte den endå i väntan på nått bättre liksom. Gick runt och hamnade på Indiska till slut. Där hittade jag en söööt klänning som jag blev mer förtjust i. Tog tbx pengarna från MQ och köpte den som fanns på Indiska. Nu är frågan, ska jag behålla den? jag behöver stöd med det valet känner ja (a)

 

De svarta bandet sitter inte fast, men tror de behövs annars ser jag ut som en riktig tjockis.
De roliga med denhär är broderiet där nere, pärlorna där uppe, och dom söta knapparna på ryggen. Lite annarlunda, men vatusan ;)!

Nu sitter jag här i mjukisdress och funderar på vilken film jag ska kolla på. Har egentligen träning idag men jag är så grymt trött och hängig, beror nog på vädret, så därför jag har ingen som helst lust att träna! Plus att inatt blev de brist på sömn också. Måste sova ikapp lite :)


First time och blåsor

Idag har jag varit duktig, och hunnit med massor med saker känns det som :) Jag har solat, hjälpt till hemma, motionerat och varit på moppe/fika utflykt.
Jaa, eftersom min pappa håller på o gör om i köket så vare jag som fick ta hand om gräset idag, klippa de för första gången i hela mitt liv. 1,5 timme tog de :o snacka jobbigt. Och jag som inte har nå armmuskler alls, haha tippar på träningsvärk imorgon! När jag väl va klar med de så åkte jag, Betty och Sara moppe till ett mysigt ställe och fikade lite, haha. Efter de hem till Sara o chilla  :) Sen åkte jag hem och åt grillat kött och potatisgratäng. Känns supersommrigt att äta kvällsmat ute i bara linne och va alldeles röd om kinderna faktiskt :) Nu måste jag verkligen göra läxor :o Men jag orkar inte. Känns som att de är viktigtare att kolla tv och duscha.


happy face!

Jag är en glad Matilda idag kan jag säga er :D Vaknade först klockan 10, men somnade om till 11. Då drog jag upp rullgardinen och såg strålande sol! Gick ner och åt frukost med mamma och sen satt jag mej här. Nu har jag fixat spotify också, haha överlycklig_tjej_93. Har just nu 7 låtar i min spellista, hah sött! Fast den utökas sakta men säkert. Nu ska jag städa lite i mitt rum och sen ska jag nog ut i solen och försöka få lite färg ;) Jag tycker föresten att de är underbart att vara ensam hemma utan mina syskon! Skulle vara superskönt att vara ensambarn faktiskt, fast endå inte.

Igår så kom jag till stan runt fyra. Efter ett litet tag kom Elin och Victoria också ner :) Vi gick runt och kikade, jag tror jag har hittat klänningen jag sökte också :)!  De va ungefär en sån jag vela ha. Vi satte oss och fikade och sen gick jag och Victoria hem till henne, tog de lugnt sen åkte vi och handlade chips, godis och läsk. Tjocka tjejer ;) Vi åt och sen kom Elin. Blev lite krångel men de slutade iaf hemma i Elins källare med en hel hög. Lukas x2, Adam, Andreas, Daniel, Patrik, Olof, Gustav, Henke, Martin och Joel. De blev pingis för hela slanten. Sen runt tolv så följde Olof med mej till bussen. Fick prova på lite longboard också, haha va väl ingen stjärna på de ;) Kom hem vid ett men somnade inte förns 2.

Idag har jag föresten lite läxor som måste göras, men man orkar inte såhär i sluttampen av skolan. På ett sätt vill jag få allting överstökat, men samtidigt inte.
Jag är väldigt rädd för hur framtiden kommer se ut.


:D

jag vet inte varför, men jag är på så himla bra humör idag :)!


kiss me through the phone

Åh vilken underbar dag! Hittils iaf. Kan bero på att jag inte hunnit med så himlans mycket. Men jag och Amanda vaknade klockan 9, då åt vi frukost och klädde på oss. Träning mellan 10 och 12. Jag gjorde comeback i målet också ;) Utan handskar dock, men de va endå kul! Nu äre ingen som vet, inte ens jag, om jag ska fortsätta på riktigt. Haha, time will tell ;)
När jag kom hem så duschade och åt jag. Nu ska jag strax göra mej klar lite tänkte jag. Blir troligtvis stan med Elin och Vicc. MÅSTE HITTA EN KLÄNNING! Meeeen de löser sig nog med dom två till hjälp ;)
På återseende gott folk!


Friday afternoon!

Jag är dålig. Jag är sämst. Jag suger! Fan va jag är dålig på att skriva här. Men de känns liksom som att de är ganska onödigt plus att jag inte haft tid. Menmen.
I onsdags så vare ju de gamla vanliga, alltså skola. Fick nog och gick hem till vicc med henne och amanda när två lektioner kvarstod. Jag cyklade ner på stan och köpte jordgubbar sen kom jag tillbaka och umgicks med brudarna ett tag tills Axel slutade för dagen. Då följde jag med honom hem :D Myste så vi dog och sen åkte jag hem halv nio. Då vare bara att sätta igång att piffa till jordgubbarna lite. Jag smälte choklad och doppade dom i det. Sen, innan chokladen hade stelnat så doppade jag halva gubben i tutti frutti strössel. Wow va smaskigt de blev! Ett tips från mej till dej.

Sen igår så hade vi först tre lektioner, sen lunch och efter de vare ju innebandy final i sätra. Synd att solängen förlorade. menmen. Efter de vare avslutning med Italienskan. Alla hade bakat och alla var sugna ;) Vi satt i Victorias trädgård och hade trevligt! Sen gick alla men jag stannade kvar och höll den unga damen sällskap men bara till halv 6. Då va jag tvungen att åka hem, äta och sen kom Sara förbi och vi tog moppen för att åka och kolla på fotboll. Varken hon eller jag va med för jag tränade ju inte i onsdags, höhö. Men de var för kallt så vi åkte hem till mej och började kolla på Lejon Kungen. Haha, söt film! Hon åkte hem vid nio och då tog jag en dusch.

Idag, fredag. Hmm, bokredovisning på svenskan. Min bok va faktiskt en av dom bästa jag läst. Sista chansen hette den. Oförberett prov på engelskan och sen prov i kemi också. Gick nog en aning bättre på engelskan skulle jag tro ;) Slutade tjugo över ett och då hämtade pappa upp mej och Martin så åkte vi ut till valbo en snabbis. Jag va tvungen att köpa ett nytt vitt vanligt linne. Somnade i bilen påväg hem - ett tecken på att de är fredag och att man är helt slut ;) Nu ska jag strax göra mej en kladdkaka som jag ska ta med ikv. Ska nämligen till Årsunda, där Amandas stuga ligger och ha avslutning med en liten grupp typ ;)
Ser fram emot morgondagen också!

Kolla föresten i bakrunden, på dendär tavel-liknande grejen som jag gjort alldeles själv.  


hopp och hej!

jaa, som sagt, i söndags så sov axel här och vi hade supermys :) Bubbelbad!
Vi vaknade på måndagen klockan tolv, tog en dusch och chillade sen åkte han hem klockan två. Då gjorde jag mat och sen kom Sara hit :) Vi började kolla på Hitta Nemo. Jag åt och sen vare träning! Va absolut inte taggad för jag va nämligen sjuukt trött. Skönt efter den iaf, då blev de dusch, lite käk och tv.

Började denna tisdag med att försova mej en halvtimme, vilket resulterade till en inte så pigg och glad Matilda första delen av dagen. Menmen, sånt händer ju också ibland ;) Hade typ bara en riktig lektion idag, och de va matte. Sen efter de vare hemkunskap, och där hade vi först en timmes rast och sen florsköljning och fick reda på provresultatet också. Sen lunch och efter de nationellt prov i Fysik. Haha. Blev klar ganska fort så jag va me på Axels och Saras bild. Yeeeah. Efter skolan så gick jag och Sara och handlade chips! Hon följde med mej hem och vi kollade klart på Finding Nemo, ååh, han är så söt! Nu har vi lärt oss att prata valska också ;) Jag och mina syskon har precis stekt pannkakor och sen hängde jag o syrran tvätt också. Så duktigt (a) Nu väntar jag på att Sara ska äta klart och sen komma tillbaka hit, för då blire en ny film med chips. Sen vid sju ska jag bort en sväng också.

Måste bara bjuda på lite smaskiga tips också :)
Det är grymt gott att smälta choklad och ha över de på popcorn, gjorde de i söndags och de va gudomligt!
Det är också gott att ha på chokladsås på pannkakor med sylt. Haha, kanske lite udda men de är party!


Jag älskar dej Axel, du är det bästa som har hänt mej :)

wiiie

just nu är jag superglad, för snart kommer Axel :D! Men innan de ska jag hinna med dusch och städning.
Idag så vaknade jag hos Cilla, flera gånger pga Viggos fina stämma ;) Gick upp halv tolv och åt frukost. Sen åkte jag hem tolv. Hemma gjorde jag inte mycket. Kollade mycket på tv och sen va jag med Sara också :)
Nu har jag precis ätit och som sagt, ska hoppa in i duschen en snabbis och sen kmr älskling!

Juste, igår efter maten så åkte jag, cilla och samuel till Adde där han, andre, jacke, axman och ogge va. Chillade för de mesta o sen drog alla till Ogge, alla utom jag. För jag gick till axel. Vi låg på studsmattan o hade mys :) Sen gick jag till Ogge och då hade även adam kommit. Vattenpoker för fulla muggar.
Jag och Cilla gick hem till henne vid tolv och somnade kanske halv ett. Helt utslagna :)

sweet

Yesterday va väldigt mysigt! Vi fixade maten och slog oss till bords. Åt så vi sprack och hade trevligt till tusen :)  Blev en tidig kväll för oss alla, Cilla åkte till Eskön, Elin till Bönan och jag o amanda till häs.. Vi somnade lite efter tolv och blev väckta klockan 9 imorse. Hade nämligen träning från 10-12 . Efter de åkte vi hem till mej, käka och duschade sen tog vi trebussen. Plockade med Cilla och gick till strömvallen för lite fotboll. Vi kom till andra halvlek och gick sen ner en sväng på stan med matte också.
Nu har vi precis ätit tacos och ska snart till Samuel. Vad som sker där vet ingen ;)


fredags tjejmys :)

Ojojoj, fy på mej igen! Kan inte bara hoppa över dagar sådär... Iaf, igår så hände inte så grymt mkt. Skola o stan med Cilla. Jag köpte byxorna iaf :) Kom hem och åt sen gick jag till Sara och hjälpte henne att städa lite. Sen hjälpte även hon med mej en grej.
Idag så vare faktiskt en skön fredag, slutade vid tolv, lr inte egentligen. Men jag och Victoria busade lite tsm med Amanda och gick till Victoria och lade oss i solstolarna ett tag. Elin kom sen också, och vi tog cyklarna ner till stan. Jag köpte ett vitt linne med lite spets-broderi och ett lite längre svart vanligt. Vi åkte till Ica söder, mötte Cilla och inhandlade mat och godsaker till ikv, tjejmys hos vicc! Köpte även jordgubbar ;)
Nu ska vi strax börja fixa iordning maten också!

school

Sitter i skolan just nu och har rast i mer än en timme ;) väääldigt skönt med tanke på vädret som dagen bjuder på!
Har bara två lektioner kvar men går enda till halv 4, vilket är tungt. Efter skolan så ska jag ner på stan med Cilla, har spanat in ettpar jeans som jag hoppas ska köpa. Sen måste jag olyckligtvis hem och göra lite läxor..

Igår slutade jag och axel klockan tre o gick hem till honom. Mys :)! Åkte tyvärr hem klockan 8.. Mina föräldrar kom hem igår också, slut på friden!

tisdagen den femte maj 2009 kl. 17:37

Hmm, startade min dag väldigt stressigt, och när jag kom till skolan väntade ett nationellt prov i matematik. Blev faktiskt förvånad på mej själv att de gick så pass bra som de gjorde :)! När det var avklarat så vare hemkunskap, och där ska vi skriva/demostrera om nånting. Jag valde att skriva om Aloe Vera. Åt lunch och vid halv tolv gick jag till Axel. Glömde ungefär bort att skoldagen va i full fall så jag blev kvar där och åkte hem klockan tre och nu har jag o bror ätit en korv. haha, inte favoritmaten men ibland åker även en sån ner ;) Nu måste jag titta över läxorna sen åker jag till Amanda. Där ska jag sova inatt!
Mamma och pappa kommer btw hem imorgon.

Festar till med en väldigt festlig bild också.. ;)

den fjärde maj tjugohundra9

oj, ibland är jag verkligen superdålig att uppdatera så jag vet inte vad! Jag får alltid skämmas (a) Men i lördags så åt vi lite underbart god paj o sen kom elin, de tog inte lång stund innan vi bafann oss vid vindskyddet där grabbarna redan va. Trevligt de! Jag va inte där överdrivet länge, för jag träffade på Axel och vi åkte hem till honom :) vi reste ett tält som de va planerat att vi skulle spendera natten i. Men ist blev de på studsmattan,.. Iaf för några timmar. Halv 5 gick vi in och la oss p.g.a köldskador! jo, Rikard och Koller va också med. haha. Vi vaknade runt tolv och åt frukost/lunch. De va mumsigt. sen åkte simon hem och vi bara chillade ute. Träffade axels mormor och morfar också, åååh vilka trevliga typer ;) vid fyra åkte jag hem, lr jag åkte till mormor med mina syskon och fick mat. Sen åkte jag och Amanda hem. Vi kollade på en film och inväntade Victoria som skulle komma vid 9 tiden. Vilket hon gjorde också. Då fyllde jag badkaret och vi hade grymt mysigt :)! låg däri i nån timme med massa skum och vid elva så åt vi lite kvällsfika, behövligt! sen kröp vi ner nybadade, nyduschade och ny ätna och somnade inte långt därefter. Morgon gick bra och skoldagen också. Orienterade med lysande resultat. Tog alla 13 kontroller på 43 min, och då tog vi dt lugnt ;)
Nu när jag kom hem städade jag lite, och gjorde iordning lite mat. Ska på träning snart vilket ska bli skönt.
En till sak som är skönt är att mamma o pappa inte är hemma än...

saturday

imorse vaknade jag runt 9 och kunde inte somna om. vilket var lite segt.
åt frukost och packade ihop lite sen åkte jag till amanda. vi städade lite, va ute i solen och va typ barnvakt åt hennes lillebror o hans två kusiner. kul med tre killar, 6, 7 och 8 år gamla ;)
vi åt lunch och sen bytte jag av med mattias runt tre.
kom hem till victoria vid 4 och vi har bara slappat.
ikv blire troligtvis grillning med tjejerna och grabbarna och sen ska jag sova hos axel :D

bild sen förra året.


haha vadå valborg ?

oooh jävlar va jag har ont i huvudet o mår illa idag asso.
GRYMMA FESTEN IGÅR, som precis alla utom jag missade ;)
va så jäääävla full så jag minns typ ingenting av igår.
men jag vaklade hem runt 5 fast somnade inte förens halv 6 för jag spydde som en gris.

haha egentligen inte då,
lilla jag hade utegångsförbud igår juu.
hoppas alla hade roligt o tänkte på mej som inte hade ett dugg kul!
Familjen släpade med mej till wille o vi käka, sen fick jag, tro de eller ej :o, men jag fick åka till amanda, som också va tvungen att stanna hemma.
haha, vi kollade på film, sen åkte vi till wille o fika o slog på en till film som vi somnade till.
yeeeeeey. så jävla röjj så jag vet inte vad!

idag har jag umgåtts med pappa min, shoppat med honom ;)
sen åkt runt i valbo o kollat på hus.
kom hem o satte mej ute ett tag med vecko revyn sen joggade jag lite.
taco med familjen o måste även vara hemma ikv.
ÅÅÅÅH, jag verkligen älskar mina föräldrar!
skönt att dom åker imorgon...

RSS 2.0