skönt!

Just nu sitter jag i handduk, nyduschad och äter solroskärnor, muuums! Träffade tjejerna på stan runt 3. Elin&Vicc drog efter ett tag, då gick Angelika och jag till Java, delade på en chokladboll och snaaackade strunt :D Åkte hem, bytte om och tränade! om 2 minuter börjar Greys och de ska jag inte missa :D

Nu är hösten här och de märks!


Onsdag

Idag är det onsdag och jag har studiedag. Fick sova 3,5 timmar mer och bara de är ju toppen! På menyn idag står det: Hjälpa mamma städa, Stan me tjejerna och sist the last fotboll practise for this season! Nu måste jag bara sätta igång med städandet så jag får träffa pinglorna mina!

Igår tisdag, Skola och sen AXEL! Vela inte går därifrån för de va så underbart :D  Runt nio kom jag till George där tjejerna va, satt och mös där och sen åkte jag hem.

Fortsätt fråga på hörrni!


fråga på

Nu tkr jag att vi drar igång med en frågestund igen! Blev sugen på de.
Jag kmr svara på dom när jag har tid och lust så jag kan inte säga nån direkt sluttid. Men innan slutet på denna vecka iaf!



senare samma måndag

Nu sitter jag i sängen i mitt mörka, mysiga rum och känner hur måndagstrött jag egentligen är. Är också lite smått irriterad över att jag inte kan ladda ner msn till denna dator, men jag får väl leva utan de! Nu ska jag snart skutta upp och sätta på mej träningskläderna för annars kommer jag somna och bli fet, hihi! På bilden så ser ni en tröja som jag köpte idag, lagom till hösten kände jag :D


bananaaaa

Nu har jag nyss ätit upp en banan som jag fick på elevrådet! hihi. Nyttigt! Känner att mina nyttigheter och onyttigheter går upp och ner. Åt en stadig frukost och en banan för en stund sen = + Fast nu sitter jag och Amanda o äter godis. eeeeh, onyttigt! Senare idag ska vi fika på dramalektionen. onyttigt! Fast när jag kmr hem ska jag minsann röra på fläsket! :D

Avslutade föresten helgen med filmkväll hos Elin med henne, Victoria, Adam, Joel, Mange, Danne, Henke, Marcus och Lukas. De va minsann trevligt de :D

Måste säga att även fast helgen inte blev som planerat så blev de en mysig en endå! Victoria kan ju ta åt sej en aning :D

söndag

Efter regn kommer solsken. Jag kommer alltid älska dej Axel Eriksson!



Planerna blev lite ändrade igår, heh. De blev ingen Brynäsmatch, utan istället gick Angelika, Maja, Elin, Victoria och jag till Java. En välförtjänt fika och mycket prat, precis vad som behövdes! Efter de träffade jag Axel. Sen hälsade jag på Danne och Bella ett tag. Kvällen spenderades i Victorias soffa framför Män som hatar kvinnor med Angelika och Adam. Mys! Två trötta töser somnade till massa sovlåtar vid halv tre.


lördag

Dålig uppdatering från mej! De ber jag om ursäkt för.
Idag är det lördag och jag va förbannad när jag vakna vill jag lova! Haha, de va bara för att jag vakna kvart i 8 en lördagmorgon. Hur tänkte min kropp? Hade den vilat upp sej efter ca 5 timmars sömn? Nej! Tack och lov somnade jag om efter ett tag och blev väckt runt elva. Åt en dunder frukost och hoppade in i duschen. Nu ska jag fixa och packa lite. Sen blir de Brynäsmatch med Cilla, Vicc och Elin. Kvällen spenderar jag med Vicc och Natten med Axweeel!

Igår vaknade jag och hade inga planer för kvällen alls! Men de ändrades under dagen och jag fick valmöjligheter! Valde att vara me dom gamla vanliga hos Henke. Mkt tevligt! :D

Eftersom de är min blogg så bjuder jag på en fuling!



fanny is in thaaa house!!

tjatja bloggen, fanny som skriver!

jag & skaparen till bloggen sitter och har lektion nu,
inte direkt så vi gör någon nytta. jag bröt nyss av
amandas nagel, haha hämden är ljuv!! matilda sitter
och gnider hennes bröst mot amandas axel, i think panda likes it.

fredag imorgon, like alot! i think matilda likes it to.

har inte mycket mer och säga förutom att jag önskar
matilda all lycka här i blogg världen! kanske nästa kissie?
vad tycker ni?  ni kan ju också ge matilda tips på hur hon
ska göra bloggen bättre! menar hon suger ju endå =)

kul och få äran att skriva här! 

PEACE!


       party like a rockstar



&

Idag stod det att de va en torsdag! Gick superlätt att gå upp, vilket är ovanligt när de är torsdagar. Men jag vet varför de gick så bra. För att jag ska vara med Axelpaxel efter skolan!!!!! :D :D :D :D


en onsdag

Så stod de i almanackan imorse, och de gäller hela dagen skulle jag tro! Sitter just nu i Victorias kök med henne och äter chokladbollar som vi bakat. Mums, vi provade på nått nytt, nämligen att ha i smält choklad :D! Jag ska snart åka hem och träna min sista fotbollsträning, sen får vi uppehåll och de sitter ju inte helt fel! ;)

Igår skulle jag gå till fem enligt schemat, men gjorde klart arbetet så åkte hem vid fyra. Då följde Amanda med mej till spåret. Jag sprang 3,5 medans hon gick. Hade grymt ont i vaderna så jag jag hade inte lust att springa mer! Gick hem till mej, tog en dusch och åt. Sen åkte vi på hemligt uppdrag! Kom hem vid tio och slockna på dirren.


push it real good

Måndag idag! Skapligt trött, blev inte mkt vila i helgen, som förövrigt va en bättre helg! :D
Fredags: Sweet sixteen för Victoria!
Lördag: Match och sen dundermys med Axel! Vi laga mat, kollade på filmer och mös galet :D somnade inte alltför sent och de va tur för i går, söndag, så va jag på Grönan med Isabell, Martin, Henri och Josefine från elva till halv 7. Jag åkte alla karuseller! Förutom blå tåget och dom för småbarnen, och jag måste säga de att insane levde verkligen upp till sitt namn! haha :D Nu har jag precis ätit och ska snart sticka på träning, ska bli skönt att röra på sej! :D Fick föresten skolkorten för nån dag sen, haha. trött tjej!


lördag

Igår blev de en lyckad och rolig kväll hos Victoria! Började med tjejmiddag me favoriterna och sen kom grabbarna, haha blev presentutdelning också, hoppas hon använder de flitigt ;) Kvällen kunde ha slutat lite lyckligare.. Åkte hem halv ett för idag gick jag minsann upp vid 9. Spelade match mot Högbo saik och de blev 2-2. Nu är jag med Sara och ska strax till Axel. Vi firar elva månader idag så vi ska mysa till de o sen sover jag där :D Imorgon blir de Grönan för fulla muggar!



FREDAG!!!

Igår fyllde Victoria år. Så Amanda, Elin och jag åt där. Sen kom Olof och de blev tårta. En mindre god ;) haha. Amanda och jag sov kvar! Fick en timmes sovmorgon idag, sweeet! Fy va skönt de är med fredag måste jag säga, gudomligt! Slutar om en halvtimme, alltså klockan ett, inte illa de inte! Då går jag ner på stan me tjejerna och fixar lite. Sen hem till Victoria och de ska bli pangnice ikv! :D Längtar till imorgon också (a)

Bjuder på en väldigt gammal bild, men man ska inte vara blyg!


onsdag!

Idag hade vi vår första idrottslektion, de va kul! Dagen flöööt väl på, Slutade tre och de va ju lagomt skönt. Nu ska jag äta och sen blir de Fussball trainieren! Imorgon fyller min bff 16 år :D



tisdag

Idag va de en mindre bra dag, men de ordna upp sig tillslut. Förlåt.

Hade sovmorgon till 10, sköööönt! Skulle slutat 5 enligt schema, men gick 2. De va också skönt :D Skulle varit med Axel men han va sjuk :( Åkte hem och la mej i soffan ist, kollade igenom några kataloger och sen tog jag mej i kragen. Sprang 5 km och mådde en aning bättre efter de. Duscha och åt. Nu är de Idol. Haha är faktiskt taggad att se, bara för att de är från Gävle idag ;) Nu har två dagar gått denhär veckan, de börjar närma sig!!


söndagkväll

Nu ska jag vara social med mamma framför tvn, men tänkte berätta lite om igår först :D 
Va hos Julia, mkt nice! Jag hade en kul kväll med trevligt folk och äventyr! :D Jag och Vicc sov hos Elin. Idag åkte jag o vicc o handla inför kommande händelse, hihi. Somnar nog tidigt ikv. Ett plus är att jag har en fullbokad vecka och den ser toppen ut :D!

Måste föresten berätta om hur jävla idiotiska klumpig jag va i fredags. Gick till pressbyrån och köpte ett nytt busskort, fritidskort som gäller i 3 månader, vilket jag är beroende av. Fem minuter senare slänger jag de i en soptunna.. trodde såklart de va mitt gamla busskort jag slängde, men de visade sej senare att de inte va de. Jag åkte hem på skolkortet och när jag skulle till Axel så gick de inte! Löste de ganska snyggt, gick till pressbyrån o förklarade vad som inträffat, fick inget nytt. Va tvungen att rota i soptunnan, SOM STOD MITT PÅ STAN! En fredagskväll.. Kul att min pojkvän va så stöttande att han stog på långt avstång och skrattade åt mej ;) Hittade de inte, fan va lack jag blev! Måste köpa ett nytt nu alltså, kul att halva barnbidraget går åt..

I gotta feeling that tonight is gonna be a good night!


lördag!

Igår va de fredag och de va en bra dag! Slutade ett och gick då på stan med Amanda och Fanny till en början. Sen Elin, fikade och fixade lite. Kom hem klockan fem, duscha och packa sen åkte jag och Axel o åt på american pizza place, sen tog vi en promenad till Danne och Bella, sen gick vi alla hem till Axel. De blev en superduper mysig bad, bubbel och bastukväll :D
Vaknade upp bredvid mysis och senare tog vi en långpromenad i de sköna vädret hem till Danne. Va där större delen av dagen me han och Bella :) Nu är jag hos Victoria och vi piffar lite. Ikv blir de parteeeeey!


börjar bli lite trött nu!

Hej! Idag är det torsdag och jag känner mej sjuuuuk! Gick i skolan som vanligt och slutade tre. Då gick jag till Axel men gick väääldigt snabbt därifrån.. Gick på stan med Vicc och Elin ist :D Åkte hem och handlade med pappa, va sugen på en långpromenad och efter de ett varmt bad men mamma förbjöd mej pga mitt tillstånd. Så jag har mest tagit de lugnt och ska snart kolla min temperatur, känner mej febrig och har suuuperont i halsen. Har låtit som en kråka idag ;) Imorgon har jag lust att vara hemma och ta de lugnt. Får se vad termometern säger..

Jag har tänkt på en sak.. Att de är väldigt roligt när folk somnar på bussar! Vet att de är grymt skönt för de brukar inträffa mej, men de ser ju så roligt ut! Huvudet typ guppar och svänger och sådär. Haha, samtidigt som de är roligt så tycker jag synd om dom som gör de. För tänk om dom missar sin hållplats! Haha, varje gång jag ser nån sovande så har jag lust att väcka dom, men vågar aldrig.



Jag och Martin på vårat nått kalas när vi va små!


onsdag: brand new day

Sovmorgon idag! Så himla skönt med en extra timmes sömn mitt i veckan. Somnade ovanligt tidigt igår också, så sov mer än vanligt :D Skoldagen rullade på fint, haha mkt fniss! Åkte hem direkt efter skolan och va super inställd på fotbolls träning. Så får man reda på att den blivit inställd, lagomt surt när jag va så taggad! Då tog jag med mamma ut i spåret och sprang 5 km med henne. Ganska skrämmande att veta att man troligtvis kmr bli/se ut som henne när man blir äldre! ;) Efter de ringde Bella väldigt lägligt. Medans jag pratade med henne hann jag gråta, prata ur mej om allt och även gå 3 km. Så himla bra att du finns gumman! Bra att du kmr till Gävle i helgen :)!
Nu är jag nyduschad och nyäten och funderar på att snart krypa ner i sängen och slå på en film, och såklart kolla över lite läxor! Ah har faktiskt fått de nu och jag har inte lagt ner mkt energi på de känner jag. Jag får inte glömma att påminna min pojkvän om att jag existerar också..

I wonder if you'd miss me when I'm gone


knock you down

Chacha bloggen! Idag är de tisdag och just nu sitter jag här i handduk, är nämligen nyduschad. Idag har jag varit himla trött så allt roligt blev ännu roligare! ;) Lite jobbigt att vi hade 2 timmars hål efter första lektionen och att vi skulle sluta fem enligt schemat.. Tur att vi fick sluta halv 4 ist :D Efter skolan åkte jag hem på dirren, bytte om och drog några varv i spåret, 5,3 km. Nu ikv blir de troligtvis soffan framför idol skulle jag tro, inte min favorit, men de får gå! ;)

Igår va de föresten måndag och jag bloggade inget! Men jag hade ju fullt upp ;) Först hade jag en hel skoldag att genomföra, sen blev de ungefär en och en halvtimmes långpromenad med Amanda och Victoria. Efter de läktaren på Strömvallen med Amanda, Vicc, Cilla, Gustav, Matte och Patrik. När matchen va slut hade vicc, cilla och jag popcorn mys hos vicc :D! Kom hem vid elva och va dödstrött!


frågestunden är nu slut, här kommer svaren!

Tar du den i tvåan? / FB
Haha, vilken fråga! Who knows ;)

Bruna eller blåa ögon? / anonym
Jag har blåa ja!

om du inte varit tsm med axel , tror du att du hade haft en annan kille då? :) /anonym
Hur ska jag kunna veta de? Men de skulle inte vara helt omöjligt skulle jag tro :)


är det jobbigt att bara ha tjejer i klassen? / ! :)
Haha, jobbigt är de väl inte, förutom fjortisarna som vill ha uppmärksamhet! Fast i de stora hela är de lugnt. Men de skulle ju inte vara fel med lite från de manliga könet också ;)

är du olyckligt kär i någon?... / ...
Hah, nej de är jag inte! :)

har du bra självförtroende? / anonym
Jag har inte världens bästa men inte heller världens sämsta. Mittemellan med andra ord! Jag dör inte om jag skulle skämma ut mej men jag är väl ingen som går runt och skriker och söker uppmärksamhet heller.


är du svartsjuk eller bryr du dig inte om axel till exempel smsar med andra tjejer? / anonym
Klart jag bryr mej! Men jag kan ju inte göra nånting åt de..

äre bra mellan dig o axel? är ni fortfarande tsm?
Jo vi är fortfarande tsm. Om de är bra? De går ju i vågor, upp och ner liksom. Vi är ju inte så mkt med varandra, inte så mycket som jag hade viljat. Men när vi väl är med varandra så är de bra! Han har ju så mkt annat för sej den grabben.. ;)

Tror du på Gud? / anonym
Oj, svår fråga. Jag är ju konfirmerad och har varit på 3 kristna läger. Jag tror på nånting. Men jag vet inte riktigt om de är Gud. Jag hoppas ibland att de iallafall finns nån som hör mina böner när jag väl ber.


Vad drömmer du om att göra i framtiden? Arbete, familj, boende osv. / anonym
Jag har inga riktiga framtidsplaner faktiskt! Men jag skulle vilja resa mycket innan jag skaffar familj och fast arbete. När jag väl skaffat familj så vill jag nog ha två eller max tre barn. En helt underbar man som bryr sej om mej och barnen. Och så bor jag gärna i en fin enplans villa i nått mysigt område, någorlunda centralt.

är du oskuld?
Nej jag är ju inte de faktiskt.

får jag chans på dej? / samuel
Haha! Men Samuel, de är ju givet ;)

Så! Nu har jag svarat på de frågor jag hann få. Jag tyckte de va riktigt kul faktiskt och kommer nog ha ännu en frågestund om ett tag! :)


frågestund söndag till måndag

Nu gör Victoria och jag samma trevliga grej.
Ni får fråga vad som helst, hur som helst, om vad ni vill och jag svarar så gott jag kan!
Ni får gärna skriva ert namn, men de är okej att vara anonym också.


suuunday!

Är det på riktigt? För det känns som på låtsas. Jag vill ha de på riktigt. Mer än en gång i veckan. Jag gillar inte att vara ifrån dej. Jag vill ha mer. Du kan ju någon gång försöka för min skull, annars kan de lika gärna va!


Nu sitter jag och Victoria och äter äppelpaj med vaniljsås!
Igårkväll så kollade jag på fotboll hos Gustav med Olof, Patrik och Matte. Bra jobbat Sverige! Sen mötte vi upp Victoria och gick hem till henne, de va mys :) Vi somnade klockan fyra och vaknade därför idag vid tolv, slappisaaar! Vi åt frukost och gick ner på stan och gjorde lite ärenden. Nu ska jag strax åka hem, funderar på att ta några varv i spåret, hihi.



sweet saturday

Startade min dag med 2 timmars fotbolls träning, skönt! Efter de dusch och mat. Har varit och handlat lite med mamma och nu är Amanda här :) mys! Just nu sitter vi och kollar igenom skolkataloger från 2005 och framåt. Haha väldigt underhållande!
Igår
hade jag supertrevligt! Fikade på George med Angelika och Maja först. Sen åkte jag till Hille och spöade hockeygrabben MB på nhl 2 ggr i rad, vad säger ni om dedå ;)? haha. Kom hem vid ett.

Ikv ska jag sova hos Victoria och de ser ut som att de blir en kväll med Gustav, Patrik och Olof!



buuuuus

 
Kollade nyss egenom lite bilder jag tidigare lagt upp här på bloggen.
Haha, jag gillar denhär bilden :D

lite senare samma fredag

Nu ska jag duscha! Jag sitter nämligen här i mina träningskläder och har nyss unnat mej en pizza. Jag har inge dåligt samvete för idag har jag sprungit 4,5 km och är jättestolt över mej själv :D Början på mitt nya och hälsosammare liv! Efter skolan så åkte jag till farmor och hjälpte henne med städningen. Tjänade en slant! Sen blev de valbo med familjen. Köpte nya träningsskor och lämnade in min bajs mobil.
Ikv blir de troligtvis tjejerna :D!




sköna fredag!

Nu har jag datakunskap, min sista lektion o sen slutar jag, klockan ett alltså. Himla skönt på en fredag! Efter skolan åker jag till farmor där mamma, pappa och isabell redan är och fikar, hihi (a) Sen ska min mobil in på lagning. Den är cp och laggar exakt hela tiden! Just nu har jag isabells gammla, den duger men endå..
Skoldagen har varit kul faktiskt. Känner att jag och fanny kmr bli ett jättebra matteteam!


hej torsdag

Mitt namn är Matilda och jag har kommit på att jag ska börja ta hand om min kropp! Jag måste sluta att fika så ofta efter skolan. Jag måste sluta med att köpa och stoppa i mej nått sött såfort jag får chansen. Jag måste börja att äta riklig med frukost så att jag står mej till lunchen , sen även där äta rikligt. Sen ska jag vara noga med nyttiga mellanmål. Ta en frukt såfort jag blir sugen. Sen ska jag börja träna minst tre gånger i veckan. Sen ska jag börja fila mina fötter och ta hand om min äckliga lilla vårta under foten xD Sen ska jag även packa in håret oftare, sluta platta de (vilket är helt onödigt att göra, för de vågar till sig efter fem min). Jag ska också försöka sluta äta godis och dricka läsk.

Haha, alla som tror att jag kmr hålla dedär räcker upp en hand...
Anledningen till att jag tänker såhär är att jag har blivit knäpp, jag vet ju själv att jag aldrig kommer klara de. Haha även fast jag så gärna vill! Men ni får önska mej lycka till så får jag göra mitt bästa :D
Jag började faktiskt med denhär planen idag. Jag har varit ute och sprungit 3,5 km, och nu är jag superglad och taggad :D haha, känner mej så töntig.


weeednesdaaay - ge mej lite mer!



Skolkort va de idag. Jag gjorde en blandning av domhär bilderna ;) Blev nog allt annat än toppen. Men vafaaan. Slutade tre idag, då gick jag lite på stan med Elin och Vicc. Följde med Vicc hem och gjorde chokladbollar, mums! Sen tog vi en promenad innan jag åkte hem. Va himla mysigt idag faktiskt :)!
Om jag hade varit som alla andra barn som går i skolan skulle jag nog göra mina läxor nu, men vi har inte fått några än. Himla skönt!
Imorgon är det torsdag, och efter de fredag. SWEEEET! Hoppas på en panghelg :D

fullmåne på en tisdag


ja de är faktiskt sant. En stor vit rund sak mitt på den mörka himlen. Det är faktiskt fint.

Meeen, idag har jag suttit vid datan från att jag kom hem till nu, (ska alldeles strax lyfta min rumpa några meter från datastolen till soffan). Och jag har nog inte blivit ett dugg smartare på dom fem timmarna faktiskt. Men jag förtjänade lite lugnt och ro, för har jag varit i skogen med min klass hela dagen och lekt lekar, lite team building med andra ord! Va faktiskt, tro de eller ej, men kul :D
Nu har jag röd rosiga kinder för solen kikade ju fram mellan träden, känns somrigt. Tur att skolkorten är svart/vita ;)

Påtal om röda kinder, här kommer en bild från maskeraden i vintras, charmigt med röda kinder!
Jag va iallafall glad ;)



RSS 2.0