en bättre måndag

Vaknade upp bredvid Chessel och traskade till skolan. Började med matte som inte va alltför skoj. Sen språk som de blev krångel med. Men nu har jag äntligen hittat rätt och de blev hos en gammal tant som knappt kan prata svenska! Slutade dagen med drama, lite annorlunda men de ska funka. Sen blev de stan med Axel och Simon. Sen hem till Axel för negerbollsbak och massa mys :D Axel gjorde min måndag med andra ord <3


sööndag

Igår blev de bara en filmkväll eftersom kusinerna va hos oss. Jag gick upp klockan åtta idag för att spela match, som vi vann :D! Kom hem och åt å så, sen åkte jag till Cilla. Vi tog de mest lugnt och nu ikv har vi varit hos Gustav och kollat på film med han, Patrik och Olof. Treeevligt! Nu ska vi snart hoppa i säng för imorgon väntar skolan.
 


idag är de lördag

och igår va de fredag.
Då gick jag i skolan. Slutade klockan ett. Sen stan med Angelika. Sen fika med Maja och Cilla. Efter ett tag kom Evelina och Elin. Senare gick jag och Elin hem till Vicc. Va där ett tag sen gick jag och Cilla och åt :)  Efter de gick jag och bowla med Axel, Bella och Danne. Själv kom man tvåa då :D! Kom hem vid nio tiden och då hade kusinerna Victoria och Alexander från sthlm kommit.
Lördag. Åkte in till stan ett tag och Sara följde med. Vi gick runt, tog en fika och hyrde två filmer. Nu har vi precis ätit tacos och ska snart kolla film. Blir kanske lite partaaaaj också   ;)

torsdag - tröttis

  • svenska en timme o fem minuter
  • näthandel en timme
  • språk på vasa en timme (men blev massa strul satt jag ungicks me söta vasabarn ist)
  • projekt och företagande en timme
  • försäljning och service en tumme

Och lunch två ggr blev de. Efter skolan blev de stan med Amanda. Jag köpte en nya klocka. Orkar inte visa! Sen gick vi upp till m&b och mös med Vicc, Olof, Gabriel och Gustav ett tag.
Kom nyss hem och OBOJ va jag är trött nu. Känns verkligen att de är torsdag! Hur skönt som helst att de är fredag imorgon :D


Va vi inte söta ?

onsdag

Tja tja! Kom nyss hem från min frisör och jag har betydligt kortare hår nu. De är dock inte fixat eller nått sånt, så jag vet inte de riktiga resultatet.
 
Men dedär är bara vad jag tror!

Idag har alla Handel-turism klassen varit på järvzoo. Väldigt underhållande att se när djuren bajsar och äter ;)

Igår va föresten en bra dag måste jag säga. Avslutade skoldagen med fika och kubbspel. Gick på stan med Cilla och Samuel. Sen hem till Älsklings Axel :D De va helt perfekt.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och pyssla lite :)

matilda i hp1t

Första dagen på min nya skola med min nya klass. Kan väl säga att klassen va väl inte pangbra, 18 tjejer och 0 killar.. Men nu ska man inte klaga. Upprop och så i aulan sen massor me information o papper i klassrummet. Tur att jag har Amanda :) Slutade ungefär halv 12. Då blev de inköp av lås till skåp med Amanda. Sen träffa jag på Elin, vi käka och fixa present åt Lukas som fyller idag! Sen träffa vi på Victoria, Gustav, Olof, Fransen, Ogge, Andre, Cilla och Samuel och tog en fika på Waynes, mysigt :)! Efter de gick jag lite med Vicc och Sara. Kom nyss hem, väntar på maten och sen ska jag träna :D Känns som att de man stoppat i sej i sommar har satt sej på otrevliga ställen..

Jag va föresten så nervös idag, satt två av mina naglar nu har försvunnit..



Kul att vi har klassrum och skåp högst upp!

söndag

idag gick jag upp tidigt. Duscha och så. Sen hem till Victoria. Vi solade och så i två timmar, lunchträff på stan med Cilla och Samuel. Sen åkte jag till valbo och fixade lite grejer. sen va jag med axel.
imorgon börjar skolan och de är spännande.
Förlåt för ett surt inlägg, men jag är absolut inte glad och har nyss kommit på att jag verkligen ogillar en person!

saturday night

De blev inte en helt misslyckad lördag endå,  även fast jag bara va hemma. Tur att Josefine, Bea och Syster va hemma här. Vi stoppa munnarna fulla med vindruvor och hade askalas! Smälte även toblerone och blandade de med grädde satt de blev lite såsigt, sen doppade vi vindruvor, annanas och nån slags melon i de, panggott :D




darin in our heart!!!!

 Jaa, nu sitter Vicc (mizziz Zanyar) och jag här, är super ofräscha och lyssnar på Darin. Imorse när jag vaknade så kände jag mej ännu mer som en tjockis! För igår smällde vi i oss massa tacos, glass, choklad och chips.. Men de va supertrevligt och massa mys. Vi satt på min altan hela kvällen.
Följde med Victoria hem en snabbis, men ska snart återvända till mitt. Undra vad man ska hitta på ikv?
Det är föresten helt otroligt att skolan börjar nu på måndag. Nu börjar man ju faktiskt bli lite små nervös och så. Men på sätt och vis ska de bli kul. Framförallt spännande :)


mor´n mor´n!

Hejhej, nu sitter jag och Cilla här, lyssnar på musik och tokar oss :D:D Ehh, jag hade ställt klockan på tjugo i tio. Helt i onödan. Menmen, vi har hunnit ätit frukost och jag ska snart ner på stan och möta Elin, sen vidare ut till valbo för att möta mamma. Måste ju göra lilla mej redo för skolan!
Igår gick jag lite på stan med Elin, inhandlade en grön, stickad, mjuk & väldigt skön kofta. Käkade hos henne och så. Sen på kvällen va vi tjejer, (jag, elin, cilla & vicc) hos Adam ett tag, sen blev de hemköp med grabbarna och vi tjejer avrundade kvällen hos Vicc. Imorse kände man sej föresten som världens fetaste padda när man vakna. Hahah, måste sluta äta godis exakt varje dag! Börja träna ist (a)




ursäkta

Ja ursäkta mej för ett väldigt surt inlägg när jag skrev om våran 10månaders dag. Haha, men jag va verkligen inte på humör just då.
Men Axel kom väl till mej runt 12, vi åt lite lunch och mös ute i solen på en filt med massa kuddar. Vi körde också en lek som Victoria hjälpte mej med. De va 32 frågor om varandra, tex: Vilken är min absolut bästa kompis? Vad är mitt mobilnummer? Och frågor i den stilen, en liten koll på hur mkt vi visste om varandra och så. Om tex Axel svarade fel eller så fick jag ge honom ett straff! Efter de badade vi, mmm bubblor (a) Sen kollade vi film och mös. De va en trevlig dag de.
Puss på dej!

Nu så funderar jag på att gå ut i solen ett tag, ser strålande ut utanför fönstret :D

onsdags kvääääll

Hallå! Har suttit och läst igenom exakt hela min blogg. Roligt att se hur man skrev förr. Märks lite att man mognat på sej! Jag använde svordommar i var o varannan mening tex och mitt favoritord va nog: FITTJÄVEL! typ ;)
Men lite smart va man ju också..

.."jag tkr förövrigt att alla i hela sverige borde ha privata massörer.
för hur underbart är det inte då? Tänk er på kvällen, ligger framför tv, är helt sluuut efter dagen och de känns som att de värker överallt.
åh, en liten polsk expert knådare som kmr o trycker lite låter väl inte helt fel ;)?"

Nått som inte har ändrats är iaf mitt växlande humör. Ena dagen hade jag damp och den andra dagen va jag verkligen på strålande humör ;)
Som idag, topphumör, prutthumör, och nu är de nog medel. Kan bero på att jag är en trött tjej just nu.


10 månader

Precis idag. Han kom hit vid tolv typ. Gjorde massa mys som jag fixat och så blev de visst lite ändrat så han åkte hem för ett tag sen. Nu vet jag inte vad jag ska skriva. Men ursäkta för att surt inlägg! Har väldig lust att bara gå och sova nu.


idag var det en tisdag

Och idag slappade jag hemma till efter lunch, sen åkte jag till Victoria. Vi pysslade lite sen mötte vi Amanda på stan. Gick runt och kikade ett bra tag, sen fika på java, mums! Hem till Vicc och åt, sen drog vi till Elin, där hon, Angelika, Maja, Daniel, Henke, Marcus och Joel va. Vi kollade på Disaster movie. Knepig fim.. ;) Nu har alla åkt och de är jag och Vicc kvar här hos Elin. Ska strax hoppa i säng för imorgon måste jag vara pigg! :D



 

haha

Idag städade vi lite i Axels rum. Jag fick ansvaret för garderob och toalett. Jaa, just nu städar han om toaletten, så bra lyckades jag ;) Men jag förstår inte hur man inte kan städa en toalett rätt, haha måste vara ännu en grej som jag verkligen inte är bra på..
Efter städningen hade vi supermyys :*

Just nu väntar jag att Amanda ska komma hit. Vi ska kika film o sen sover hon här :)


idag är det måndag

OCH SKOLAN BÖRJAR OM PRECIS EN VECKA!
Undra vart all tid tog vägen? Ni vet, i början av sommaren planerade man ju allt man skulle hinna med att göra under lovet. "Ah men vi drar ihop ett gäng och drar till Grönan".. tex ;)  Hah, inte blev de av. De kom man å tänka på nu i slutet. "Helvete också! Vi skulle åkt dit ju. De får vi inte glömma nästa sommar".

Aja, igår vare myspys på hög nivååå med the bruds. Fick besök senare på kvällen av Olof, Gustav, Patrik och Matte. Vi va ute och bara chillade med dom i nån timme. Jag och Vicc somna nog vid tre.
Nu har vi precis klivit upp, men jag har hunnit duscha också. Ska väl ut i solen och äta frukost nu. Sen idag ska jag förhoppningsvis vara med Axel också :)!


söndag

Ohooo, de kändes verkligen som en söndag när jag vaknade imorse. "Åh, vad härligt med en seg och grå söndag, extra + att skolan börjar om snart en vecka!" Så kände jag. Idag har jag bara degar runt. Umgåtts lite med mormor och mamma, haha. Nu ska jag klä på mej lite, för ikv blire mys med tjejerna hos Vicc. Ser faktiskt fram emot det.
Föresten, måste säga en sak som jag säger alltför sällan. Men gud vad ni brudar är underbara, vet inte vad jag skulle göra utan er . PUSS




Vet att jag mest ser galen ut,
och att de inte är en riktig puss.
Men använd fantasin :D

nattmacka

Jajamensan, nu sitter jag och äter en nattmacka. Och hur himla gott är inte de då :D?
Jag kom hem för ett tag sen, har spelat minigolf med Patrik, Olof, Matte och Lovisa. De va trevligt, men hade kunna varit lite trevligare om jag varit bättre på de, inte förlorat och om de inte hade rengat! Efter de drog vi hem till Olof och jag fick lära mej lite hur man spelar biljard, haha.
Sov hos älskling igårnatt. Så himla mysigt! På onsdag har vi 10 månader också :)


sweet

Nu är det fredagsmys om det så är det sista jag gör
Nu är det fredagsmys hoppas inte föräldrarna stör
Nu är det slut på veckan
Det är dags för fredagsmyyyyys



Fredag

Hej idag är jag glad. Jag vet inte varför. Men just nu sitter jag här i bikini och lyssnar på pepp musik :D Har tidigare legat ute och solat mellan molnen, som funkar och är skönt. Iaf om de är mer sol än moln, vilket de tyvärr inte va idag.. Så jag tröttnade skapligt fort.
Men nu ska jag snart hoppa in i duschen, fixa ögonbryn och naglar, packa lite smått och platta håret. För ikv ska jag och Axel på bio, blir äntligen sommaren med göran. Efter de sover jag hos han också :) Har inte träffats på mer än en vecka, så de ska bli mys!


det är alltid lättare att ge råd till andra än till sej själv,

Så sant så! Tänk er att ni kanske inte den gladaste just nu, så försöker man intala sej själv att vara glad och se allting så positivt som möjligt. Ah visst, man kan ju försöka. Men de går ju 100 ggr bättre om man hör de från nån annan! Det är mer motiverande och peppande. Så, alla som inte är så jäävla glada just nu, vafaaan! Bli de! Även om de är svårt så måste man försöka. Allting blir så himla mycket lättare om man är mer positiv. Eller hur :)?
Man har mycket roligare också om man är gladare. Man ska inte tänka: "åååh, nu är de si och så. blääää."
Utan de är mycket bättre att tänka: "ja nu kanske de ligger till såhär, men inte ska vi sura för de!"
Jag tycker de är mycket roligare med positiva och glada personer, såna vill man ha i sin omgivning!
Om en kompis eller bara nån bekant inte har de så lätt och så, uppmunta och försök hjälpa den, finnas till och så. De hjälper.

torsdaaaag

Igår! Vilken härlig kväll. Vi va runt tjugo stycken som satt på Helt Enkelt med partytutor när Joel kom in med Lukas. Surprise :D Vi åt god middag där och sen drog vi till i14, to the original vindskydd. Där spenderade vi kvällen och hade de superkul! Jag sov hos Vicc och vi somnade vid 3. Klockan ringde halv 7. Då vare bara upp och hoppa och åkte hem till Adam för att plocka med folket som sov där och vidare till Liwing för att vinka av honom, Vi kmr sakna dej kompis!
När de va avklarat gick vi flesta till Gävle bro och där fick de bli en kanelbulle till frukost, haha. Hem till Vicc me Elin, sen kom Cilla, vi tog de lugnt hela dagen. Kom hem för ett tag sen och satte på mej myskläder, kmr somna lätt ikv.




onsdag

Hej och hå!
Igår anlände jag åter till Gävle. Tog en lunch på stan och sen gick jag hem till Olof och träffade kära ansikten! Vidare hem till Adam och umgick med han. Sen åkte jag och Cilla till läkerol för att kolla på Jeppe, med trevligt sällskap. Efter matchen åkte vi hem till mej, där kollade vi på film och sedan somna vi.
Idag så solade vi lite innan vi tog bussen till Cilla.
Ikv är de roliga planer!




bli galen

Jag är rädd. De är jag mer eller mindre jämt. Jag är rädd för de mesta. Men mest för framtiden. Hur den kommer bli och se ut liksom. För de är det ingen som vet och kan berätta om. Jag har en väldigt klok kompis som sagt till mej: "..går inte att beskriva, för vi vet inte vad som händer, framtiden är för dimmig för att vi ska se nåt och sen slår den till som en ångvält.."  De tkr jag va mkt bra sagt. För de är ju så. Och men vet inte när man ska dö heller. Så man måste passa på att leva medans  man kan. Och sluta vara rädd. För de  underlättar, tro mej. Den här sommaren har jag börjat tänka annorlunda. Jag ska helt och hållet sluta vara rädd. För allt! Släppa loss och bli lite galen. De behöver alla! Jag har kommit på att man dör inte om man åker motorcykel bara för att de går fort. Och man dör inte heller om man åker båt i maxfart i höga vågor. Våga utmana, våga leva ut. Släpp allt för en stund och bara va. De är en sån härlig känsla att verkligen våga, vara stark! De är lite av mitt nya motto som jag försöker tänka på varje dag. Vilket har gjort att jag vågar mer nu.


söndag

japp, idag va de en söndag! Vaknade upp bredvid Malin vid tio tiden, vi gick och väckte Victoria och tog lite frukost. Badade i poolen och stekte på sooldäcket större delen av dagen. Fick åka motorcykel också, häftigt! Grillade till middag och klämde tre filmer också. Nu ligger Victroria här bredvid och sover. Borde jag egentligen också göra men kan inte. Måste njuta av tiden. Tiden jag inte tillbringar hemma. haha. Jag vill inte åka hem.

Jaja, just nu är faster på alranda o hämtar kusin alex som varit i malta på språkresa i tre veckor. Ska bli skitkul att träffa han igen :D


oh sunny day me vattenskidor!

Lördag idag, och vilken pang dag de har varit! Idag va jag, victoria, malin och lennart ute med hans båt. Jag åkte vattenskidor för första gången i hela mitt liv. Haha, så nice de va! Chillade på gräsmattan, har precis tagit en dusch och nu väntar vi på grillat :D Ikv blire film!

Jag och Bella tog buss från Gävle i torsdags eftermiddag och om hem till henne runt fem. Käka vällsmat på balkongen me hennes mamma o på kvällen va vi me Rebecka, Rikard och Phane. Senare kika vi film och mös. Somnade vid 4.

På fredan så vaknade vi runt tio. Tog en dusch och fixa oss, sen drog vi till skärholmen för shopping me rikard också! Jag köpte ett fint svart linne me volanger på typ. Sen blev de dags för mej att byta hem. Faster och kusin plocka upp mej och vi åkte hem till dom på Ekerö. Jag och Victoria va ute och gick i typ 2 och en halv timme och käka pizza. Hyrde två filmer också. De va mys :)


puss

torsdag

Not a day passed me by, not a day passed me by
That i don't thinking about you
And there's no moving on, 'cause I know that you'r the one
And I can't live without you



Nu packar jag förfullt, lite svårt me tanke på att jag inte riktigt vet hur länge jag blir borta ;) Men de spelar ingen roll, för jag åker iaf, och de är de som är de viktigaste!

Igår efter träningen så grillade Ludvig, Dennis, Johanna, Elsa och jag. + godsaker och pipa. De va mys :)!
Nej nu har jag inte tid att sitta här, Hejdå! :D


Onsdag!

Idag blev de Sandsnäs. Va med Johanna och Elsa plus grabbarna från valbo. Haha. Vi spela volleyboll och åkte ring, sweeeet! Nu ska jag snart på träning och tar då med mej Elsa o Johanna. Sen måste jag packa för imorgon bitti åker jag och Bella till sthlm hem till henne, blir där hos henne en natt och sen drar jag vidare till Ekerö, till min faster och kusiner. Ska verkligen bli skönt att komma bort ett tag, få tankarna på nått annat och slippa de mesta.


fan

Hej, nu ska jag gå och be till Gud innan jag somnar. Och be till Gud, de gör jag bara när jag är rädd.


Blev en skön kväll på Lam´s me Vicc, Cilla, Carro, Tova, Bella och Johanna efter en pisseftermiddag. 


moooonday

Tjena hallå där! Blev en tidig morgon för mej, va ute och sprang med Sara klockan 9. Grymt skönt i morgonsolen! Tog mej en dusch och sen blev de fjärran med Elin, Martin, Henke, Lukas och Fredrik. Volleboll och bad, nice ;D Kom hem vid 5 och käka lite. Nu ska jag frescha upp mej o sen åker jag till Axel och sover där.


Gårdagen, alltså lördag!

Igår sov jag över, missade träningen (a) Men familjen + Dennis gick på 10 årskalas hos min kusin och fikade. Gick hem och la mej lite i solen, sen tog jag en dusch för att fräscha upp mej inför kvällen. Vid fem va familjen hos farbror o faster me kusin o farmor. Käka grillat, umgicks och spela kubb. Trevligt. Kom till Lukas vid 10 och där vara kalasdags! Kom hem lite efter ett men somna inte förns 4. Men kvällen va lyckad :)! <3

RSS 2.0