tisdag

Hejhej jag kom nyss hem och gjorde lite makaroner och köttbullar till mej själv. Idag kom också mina skor som jag skickat efter från junkyard eftersom de va slut i alla affärer här typ. Nu ska jag alldeles strax in och vara trevligt med Bella och Danne  :D!

Igår tältade vi ju som sagt, och de va treeeevligt! Vi va 17 stycken tror jag. I mitt tält sov vi jag, bella, tova, cilla och Vicc. Grillning på kvällen och bad. Sen bara chill och så. Vi tjejer la oss vid 3 och blev väckta klockan 6... Roliga killar! Jag och Vicc kom hem till henne vid 9 tiden och vid 11 låg vi på Fjärran. Vilket vi gjort större delen av dagen. Gick ner på stan för att hämta mina kortförstoringar på mej och Axel också :D

aja, måste kila nu. hejdå!

 

jordgubbstårta!

Hallihallå, de blev ännu en tidig morgon hos Victoria, jag skulle åka hem vid 10 satt. Jag kom hem vid elva och då kom också Sara hit. Vid ett va vi nere vid Sandsnär och jag tog mitt tredje riktiga dopp :D! Haha, blir lika stolt över mej själv varje gång (a)
Jag åkte hem vid 3 för då kom all släkt för att fira min syster. Champagne i 35 grader va ju grymt stek, men inte så gott. Blev massa mat och krocketspel. Sen fika. Två olika sorter tillochmed ;) En helt vanlig grädd med massa gubbar på. Och en typ cheeskake fast omgjor ;)
Nu är jag helt utslagen. Så himla trött efter att varit ute i solen exakt varje dag denhär veckan, men fan va härligt de har varit då! Ikv ska jag bara ta de lugnt här hemma tror jag, men jag trivs inte riktigt att vara hemma...
Ser fram emot morgondagen om allt blir som sagt :D!


de blev en dag på stranden!

Hej jag är en lesbisk tjej som bor hos min flickvän just nu! Tredje gången gillt, är de mening att vi ska ha sex ikv? skämt åsido. Alltså, jag stannar ännu en natt hos Vicc :)
Idag åkte vi tidigt med hennes familj till Brämmen och höll ut ett bra tag där vilket var treeevlans! Jag tog mitt andra dopp i havet för iår också, men annat vare ju med badkrukan vicc.. ;) Aja, vi åt grillat ute och sen blev de dags för bio. The proposal, som var en sevärdig film vill jag lova er! När vi kom hem tog vi jordgubbar och ovispad grädde, vilket satt fint :D
Nu är vi rejält trötta och ska upp tidigt imorgon. Jag måste hem för min syster fyller 18, vilket innebär släkt och sånt.




Fredag

Oj, sist jag skrev va i tisdags (a) Men aja, jag kom hem från Cillas stuga i onsdags iaf. Har haft roligt och supermys! Då när jag kom hem så åkte jag och kollade på när mitt lag fick spö. Sen åkte jag till min moster o klippte topparna bara, sommarfräääscht ;)

I torsdags, igår alltså, ah då vaknade jag relativt tidigt. Jag och Sara tog en joggingtur vilket var grymt skönt i morgonsolen. Redan då kände jag på mej att de skulle bli en toppen dag, vilket de blev också :) Hem, äta och duscha sen ut i solen. Jag väntade på att Sara skulle städa klart, och när hon hade gjort de så tog vi hennes moppe o åkte ner på Sandsnäs och badade, yeey :) Tog föresten mitt första dopp för iår i tisdags med Cilla.
Ah, vi åkte iaf hem runt fem och då åt jag sen åkte jag hem till Vicc. Vi köpte godis och chillade galet hela kvällen igenom ;) Sov kvar gjorde jag också!

Imorse vaknade vi runt tio. Åt och grejade sen vare Fjärran som gällde. Stekte på där från tolv till fyra med Elin, Bella, Tova och grabbar, vilket var grymmans trevligt :)!
Efter de så köpte jag o Vicc jordgubbar till Sverige - England matchen, som förövrigt blev grymt spännande i slutet!
Nu har vi precis ätit tacos och nu ska vi träffa Elin, Angelica och Ida. Vi får se vart och med vilka vi hamnar med i kvällens slut ;) Sover kvar en natt till hos min flickvän!






Sommardag ute på eskön

Hejhej. Just nu sitter hela familjen Hessel plus jag framför tv och har precis laddat med jordgubbar o glass för Sverige - Serbien.
Jag kom ut hit igår  runt 5 och då vare mest chill med "I en annan del av Köping" och Beck film. Picknick på bryggan innan de hann vi med också.

Idag vaknade vi runt 10. Då vare frukost och beach som gällde. Vi låg kvar där enda till 3 och sen tog vi oss en dusch och kopplade av med hårinpackning framför en urusel film ;) Mat o sen chill ute på båtbryggan. Och nu sitter vi här, matchen börjar vilken minut som helst, så på återseende gott folk!

Bilder kommer!

Söndag

Jag hade nog min tråkigaste och sämsta midsommarafton någonsin! De blev krångel och strul men de slutade med att jag och Sara klättrade in genom ett fönster hemma hos henne och sov där!  
Vaknade elva på lördagen och tog en dusch och sen lunch. Efter de blev de att hämta flytvästen och följa med Hennes familj ut på sjön med deas båt! Då tänkte jag tillbaka på i somras, när vi åkte i sthlms skärgård en hel vecka och de va så härligt! Strålande sol exakt hela tiden och jaa, de va helt underbart. Gillar att åka båt (a) Vi stannade till vid bekanta och gick i land till deras stuga och fikade med glass och tillbehör. Senare så grillade vi där också. Aja, jag och Sara åkte sedan hem till henne  vid elva tiden för vi skulle ut med hunden. Haha, glömt nyckeln idag igen så vi tänkte hoppa in genom samma fönster då också, men de va stängt och de va ett fönster öppet på övervåningen. Vi tog en stege så fick hon klättra upp, hahah. Efter ett tag kom vi in med hjälp av granne och gjorde det vi skulle göra hemma hos henne. Sen åkte vi hem till mej och sov :)
De hände en sak under natten också, så sara va tvungen att åka hem klockan 3. Fy.

Nu idag så vaknade jag halv 10, jag har ätit frukost och ska nu lägga mej ute i solen :) Så skönt att den äntligen är framme igen!

I miss axel


giving up - ingrid michaelson

söt video och mysig låt


midsommar!

Haha, nu tänker jag inte be om ursäkt för mitt uppehåll faktiskt ;)

I tisdags så kom Hedda hit, vi kollade på filmer o så. Åt fruktsallad och mös :) Hon sov kvar.
På onsdan så tog vi tolv bussen in och gick lite på stan, sen gick jag till Vicc där också elin va :) Vi solade och så. Sen åkte Elin hem o jag och Vicc köpte glass och gick till Boulongern där Patrik, Samuel, Gustav, Fanny och André redan va. Trevligt! Sen Åkte jag hem och åt o sedan tränade.

Igår vare torsdag och då sålde jag och Martin jordgubbar från 9 till 5. Efter de åt jag o sen hade jag match. De blev förlust i spöregn! Kom hem och bara chillade.

Idag, fredag, midsommarafton, den 19.ondde,  Min och Axels egna dag, våran 8 månaders dag :D!
Tänk att han stått ut med mej i 8 månader, sjukt! Önskar att vi kunde fira de idag..
Föresten, jag ska åka till sthlm och träffa han om typ två veckor (a) Gaaah! Jag följer med hans föräldrar ner när de är nån familjedag då på lägret :D Jag längtar.

Idag blev jag väckt klockan 8, skulle sälja idag igen. Fy, de va kallt och regnigt! Men nu är vi klara och har fått betalt så de är ju skönt ;)
Ikv får vi grill främmande och så. Sen kanske jag ska till Saras båt o sova i den med henne, vore mysigt!

Ha en bra midsommar allihopa :D

 



tisdag

Tjojo, imorse vaknade jag halv 6 av att jag blev bombad med: hej älskling :D:D. sms från Axel. Blev glad även fast klockan va så lite ;) Men jag somnade om till halv 8. Klockan 8 satt jag hos tandläkaren och väntade. Rutinundersökning och sånt. Kom hem runt nio och somnade om till 12. Skönt.
Jag har knarkat Ipren men blir inte bättre. Ohh, please kill me! Sometimes I hate to be a girl..
Nu kommer Hedda och Amanda snart också, ska bli trevligt!

Luggen är förövrigt på utväxt!

måndag

Förlåt igen. Förlåt för att jag gör blogg-uppehåll. Men jag har inte haft tid.
I fredags så vaknade jag klockan 12. Ensam hemma, så ljuvligt. Och Klockan 3 åkte jag till Axel :D! Sen åkte jag hem halv 11.
I lördags, då sov jag över och missade min träning (a) Och jag låg kvar i min säng större delen av dagen och kollade på filmer o åt godis. De va grymt skönt! Sen så hoppade jag in i duschen och åt, o efter de så åkte jag och Sara till Larsson o va med han, Axel å några :) Åkte även då hem halv 11. Sara sov hos mej också :)
Igår, söndag, Upp och hoppa, kom in till Gävle vid 12 och då gick jag och Bella på stan och så :) Sen gick vi till strömvallen och kollade på Danne o Axels match som dom vann! Efter den gick jag hem till axel o va med han o Marcus :) Senare så kom Isak, Simon, Sara, Albin, Danne och Bella så vi badade och bastade för fullt hela kvällen! Några av oss sov också kvar :) Vaknade tolv imorse, duschade o fick pannkakor till frukost. Skulle hem 2, för jag hade tid hos tandläkaren vid 3, men missade bussen så jag och Sara gick lite på stan. kom hem vid 4, har ätit o nu ska jag iväg på träning. Vilket jag inte är ett dugg sugen på. Jag vill bara sova. För jag är ledsen.
De va sista natten för mej och Axel på en månad nu :( Han åker iväg imorgon. Fan! De suger..


lördag

nu lägger jag mej i min säng under täcket och sätter på en film.



Tänk på mej nån enstaka gång.

fredag

Nu åker jag till Axel :D


sommarlov!

heey, bätte sent än aldrig att blogga, right ?

Haha, i lördags så tränade jag, sen klippte jag mej o sen åkte jag till Victoria, vi kikade på fotboll med some boys och sen käka vi o så hos Elin med Angelica, Maja, Cilla och grabbarna. Jag och elin sov hos Victoria!
Söndag, då chillade vi, stan en runda med grabbarna o sen åkte jag hem. Åt och duschade. Efter de åke jag till Axel :), sov kvar där till måndag, lovely!
Måndag, vaknade bredvid älsking (a), sen vare klassens dag i bollen. Vi låg och solade typ, slutade vid 12 och då förflyttade vi oss hem till vicc o fortsatte steka ;) jag och amanda åkte hem och tränade.
Tisdag, sovmorgon, thank good for that! Städade skåpen och slutade tidigt. Solade hos Vicc då också. Stan en sväng och sen blev de fix till avslutningsmiddagen :) De va väl trevligt, o efter den gick vi hem till Olof ett tag.

Onsdag
, the big day, då jag gick ut nian. Alltså, skolavslutning för fulla muggar. Efter vi varit i kyrkan, fått betyg och sånt så åkte jag, martin, mamma, pappa o farmor o åt lunch.
Åkte hem och vilade ett tag, sen åkte jag till Victoria, hjälpte henne lite med sallad o sen traskade vi till Olof där de va grillmiddag  :)!  De va Olof, Patrik, Gustav, Samuel, Matte, Victoria, Cilla, Amanda, Elin och jag som åt. Efter maten vare efterrätt med Jordgubbar, kladdkaka, glass o så, mumsigt! Sen kom de fler folk, trevligt. Senare bestämde folket att dom skulle dra vidare till Isak så då gick jag till Axel :), Där va hans sthlmskompisar o några mer. Jag sov kvar :)

Torsdag, Vaknade väl runt halv 10 tror jag. Inte mycket sömn och de känns nu. Kom hem vid 3 och då hade syster bakat kladdkaka så de fick bli min lunch med jorggubbar till, yeah! Nu ska jag vara med Sara och ikv tror jag att de blir lugnt.

Och eftersom jag aldrig lägger upp bilder så tänkte jag att jag ska göra de nu ;D

Bror och jag

Jag och Victoria

Sist men inte minst: Olof och hans bitches!

lördag.

I slutet av dagen kommer jag ha ångrat mej 1000 ggr.


fredag.

Hit me. Hit me hard! Jag blir sämre och sämre. De finns ingen ork. Fan va denhär bloggen kmr rinna ut i sanden inom en snar framtid.

I veckan har de varit mkt känns de som, paddling,  pappas födelsedag, träning, big avslutning, axel o så.
Sista riktiga skoldagen och jag hade inga lektioner, chill ;) Vi biggare åt lunch på lam´s terass och efter de gick jag hem till Axel. Supermysigt! Synd att de inte blev som de skulle..

Jag åkte hem, va hemma en timme sen åkte jag till Victoria, där också Amanda va :) Vi lagade iordning egen potatisgratäng, som vi va mkt tveksamma på om de någonsin skulle gå att äta. Men vi åt de och rostbiff iaf. Kollade också på 27 dressen och tjockade godis! Väldigt skön fredag, fast de blev ändrade planer.
Jag kom hem för ungefär en timme sen och jag har massa ont i mitt huvud. Huvudvärk! Jag fryser, är trött och hängig. Jag är absolut inte sugen på träning imorgon. Just nu är jag inte sugen på nånting.

tisdag

Gud vilket tråkigt väder de va idag! Vaknade, hade tänkt ha shorts, men nejnej. Skolan rullade på och på Hemkunskapen kollade vi på snuten i Hollywood och åt kladdkaka, toppen! Tacos till lunch satt ju inte heller helt fel. Slutade tidigare och följde med Victoria hem en sväng :) När jag kom hem så åt jag lite, sen jag har kollat på Sex and the city, how i meet your mother och 2½ men, nu börjar snart de nya med Paris Hilton och de ska bli spännande att se, senare äre givet med desperate housewifes ;D!
Imorgon ska klassen paddla i Högbo också, lookng forward to it!

Jag älskar dej axel.


Funderar fortfarande på att klippa lugg, hjälp!

måndag morgon

Åhh, månad morgon, alltid lika härlig känsla :D! Verkligen.. Nu har skolan börjat!

Igår låg jag ute i kanske en kvart, sen åkte jag hem till Axel :), Då va Simon, Danne och Phane där. Vi åt, badade o spelade fotboll. Alla hade åkt vid fyra så då tog vi de mest lugnt. Jag kom hem vid nio.

Jag fick också reda på att jag kommer dö i sommar. Jag kommer dö av längtan. Jag kommer dö för jag kommer sakna Axel så mycket. Han ska vara borta i en månad. I en hel jävla månad. Jag kommer dö.
På ett sätt ska de bli skönt med sommarlov, superskönt. Men jag längtar inte. Denhär sommaren kommer vara sämst.


RSS 2.0