en fredag med växlande molnligheter men mest sol

I onsdags vare sommarkväll med massa folk, treeevlans! Sen igår fikade jag på Java med Victoria och Cecilia. Sen sov Victoria hos mej, de va mys! Idag va de soligt väder så vi fördrev lite tid vid vattnet och de va soft :D Nu har jag precis lämnat av henne vid bussen och ska hoppa in i duschen för ikv får vi gäster :) Familjen Östberg.



dickday

coola tjejer, snoppkaka hos Olof med mysfolk och sleep hos vicc!

  


home again!

Hejhej, nu är jag hemma igen :( Usch! De känns tomt och knas att sova ensam nu efter att ha tillbringat 7 nätter med Axel. Jag vill tillbaka till Dalarna, till stugan. Allt va så himlans bra där. Myspys hare varit :D!
Nu blir Axel borta hela veckan i sthlm, men får åter träffa honom på måndag (a)

Jaja, idag ska jag äntligen få träffa min efterlängtade Victoria Lawniczak! Gaaah, vi har inte setts på evigheter känns de som..

Ni får nöja er med mobilbilder med superdålig kvalite nu.
& haha, gummistövlarna hade vi när vi plockade blåbär i skogen.


  

söndag

Hej, står här i Axels kök och har precis ätit. Idag firar vi 9 månader. ) hela månader! Jag sover här inatt och imorgon drar vi troligen till Dalarna, där hans stuga ligger. Blir där i en vecka tror jag. Ska bli supermys :D!

toooooorsdag

Hej mitt namn är Matilda och jag skriver i min blogg ungefär var tredje dag! Haha, men jag orkar inte mer.

I tisdags så va jag med sara på dagen och sen klockan sex  gick jag lite på stan och inhandlade ett nytt linne! Sen runt sju blev de lite matshopping med Cilla, Bella och Carro. Vidare hem till Cilla, där Amanda väntade så satte vi igång med att laga lite tacos! Tova kom precis när maten va klar så då satte vi igång och mumsa. När vi va mätta tog vi en promenad till hemmakväll och hyrde två skräckisar och köpte godis för 100 kr :o Back to cilla och satte på filmerna, dom skrämde skiten ut oss! Tillsist blev de en liten kärleksfilm och den stängde vi av pga för trötta ögon vid tre tiden. MEn hela kvällen va riktigt nice :D!

Onsdag, vi vaknade runt tio och de kändes verkligen att vi inte fått all sömn som behövdes. Frukost ute i solen, sen lite städ&fix. Jag kom hem runt ett och efter ett tag befann jag mej nere vid Sandsnäs i Saras båt och chillade galet med henne! Vid sju va jag hemma hos Mattias med Amanda och åt. Sen vid 8 tiden vandrade vi ner på sommarkväll. Trevligt!
Hem och soooova.

Torsdag, idag, vaknade i skaplig tid och då började jag städa. Min mamma har nämligen varit borta sen i lördags och de syntes ;) Nu sitter jag här med en nyinköpt veckorevyn och ska nog lägga mej i soffan och läsa den, sen slå på en film. Såna dagar behövs! Sen ikv drar fotbollen igång igen.

  

tisdag

Tack Victoria och Sara för att ni finns!

Åkte somsagt ner till sthlm i lördags med axels föräldrar. hämtade upp A vid kyrkan och vidare till hans farbror typ som fyllde 40. Sen åkte jag o han hem till hans farfar o sov där. på söndagen så skulle Axel konfirmeras. vilket han gjorde också. Jag, rikard o simon satt i kyrkan o sen åkte vi till hans mormor för att käka och så. Efter ett tag skulle simon hem så jag o axel följde med rikard hem i nån timme. Kom tillbaka till gävle runt halv tolv och jag sov kvar hos han :)

Igår åkte jag hem tidigt. Sara kom förbi en sväng vilket var vädligt skönt! Sen klippte jag o martin gräset hos mormor och sen hälsa jag på Adam lite.

Nu idag ska jag till Sara snart, sen ikv blire tjejmys om allt blir som planderat :D!


sommar sommar sommar

Yeah right! Får jag fråga hur mkt sommarfeeling ni har egentligen? För min har nämligen sjunkigt vääldigt lågt. De måste vara regnets fel ;)
Jag blir sämre och sämre på att uppdatera, kanske för att just nu händer de inge roligt i mitt liv? Jaja, i ondags va jag först med Amanda sen blev de sommarkväll med massa! Jag gillar att gå runt där, för man träffar så mkt folk :D! Jag åkte hem och sov.
I går så hjälpte jag mamma att städa, sen mötte jag Simon på stan för att hjälpa honom köpa present till axel. De va absolut inte kul att springa ute mellan byggnaderna i ösregn, med ett paraply som knappt hjälpte! Kom hem runt fyra och då degade jag bara. Vid 8 tiden gick jag över till Sara som äntligen kommit hem :D! Hem vid halv elva och började då kolla på P.S I love you med mamma. Jag somnade ganska snart och sov egenom filmen, tur att jag redan sett den (a)

Nu idag, så har jag inte hunnit med så mkt än, jag ska duscha snart och väntar på att Elin ska ringa. Ikv ska vi till Ida för att fira hennes 15-årsdag :D!

Och imorgon får jag äääntligen träffa min sjöman :D! Jag åker till sthlm med hans föräldrar och kmr hem på söndag.


tisdag

kan ta min dag lite kort här.
De har varit en jag-syster och mamma dag idag. Vi har bakat supermycket. Vi har kollat på en film, vi har tagit en långpromenad. vi har lagat mat. vi har besökt min moster. jag har klippt mej och vi har kollat på ännu en film.
Nu ska jag ta och soooova :D
Men kan inte slita mej från konversationen jag har med Felix och Angelika :D

äckelmåndag

Jaa, imorse vaknade jag klockan nio och de va äckligt väder. kul!
Vid ett åkte jag och mamma till valbo och kom hem vid halv fem. Jag inhandlade en väska, mjukisar, underkläder och presenter till Axel :D När jag kom hem blev de mat och så fick jag uppgiften att tvätta bilen.
Nu börjar strax Lipstick Jungle som jag ska se :)

 

söndag

Förlåt förlåt förlåt. Jag säger ännu en gång förlåt. För att jag gör uppehåll. Men ibland så orkar man inte.
Jaja, jag kan iaf berätta vad jag gjort idag.
Jo jag har träffat min älskling :D:D! Och de va på tiden för de va tre veckor sen sist.. Jag och hans familj lämnade gävle klockan nio imorse för att komma till Värmdö, Malmakvarn. Väl där så kom alla lägerkids i båtar och hade nån uppvisning av nått slag. Sen picknick och lite teater grejs. De va dop också. Eftersom de är ett mixat seglings och konfirmations läger så döptes tre stycken som inte va döpta. Så vi satt där vid hamnen om sjöng och lyssnade på prästen när han sänkte ner dom stackars ungarna i vattnet. De va faktiskt mysigt! Sen va de dags att åka. Fy tusan! Men får träffa honom om en vecka igen (a) Vi åkte till hans farfar och lämnade lillsystern och sedan hemmåt.
Nu är jag sjuuukt trött och ska hoppa i sängen skapligt tidigt!

Puss på en bra dag iaf :*



RSS 2.0