löööördag ?

Vaknade och har nyss ätit frukost. Idag ska jag följa med till valbo och kolla på martin när han spelar match. tidsfördriv only. klockan 5 har jag träning till halv 7. och efter de sååå, är de inte riktigt klart än hur de blir, lite rajtantajtan vore inte helt fel. Lr så åker jag till josefine och grattar henne ;)
idag ska jag föresten också försöka hitta present till josefine som fyller 17 på tisdag o axel som fyller 15 på onsdag.

Lovet i stort har varit okej bara. Vissa delar har varit bättre än dom andra. mitt imunförsvar svek och jag har saknat massor .


frida night

vi tar dt från fikat ;) skulle leta på ett ställe att fika på, men de va fullt på alla. så vi va lodiga, vi gick till konsum o köpte vaniljmunkar å chokladbollar. satte oss vid typ husman och fikade lite. kollade ut på folk och såg en mysig, söt och tjock tant. hon kunde inte sluta glo på oss. så samuel vinkade åt henne, och då överraskade hon oss med några slängkyssar. samuel kysste tbx och hon tog upp sin kamera för att fotografera honom. asso wtf ? sen försvann hon in på godislandet och vi hade inget vettigare för oss så hon blev vårat offer. vi följde efter henne helt enkelt :) stod utanför och när hon kom ut så stod vi ju såklart och kollade på henne. hon kollade och pekade på samuel och en polisbil som stod där. ehh? vi började gå iväg och kollade bak, då följde hon efter oss. så vi snabbade på stegen, and so did she. vi började typ springa och hon me. haha, in på nian och typ. ahh! sen gick hon å skrapade en trisslott och vi spanade. vi tappade tyvärr bort henne för ett tag. men hittade på henne igen, vid hörnet på blå. vi vi gick in och hon fick syn på oss. samuel tvingade mej att kika ut o kolla om hon va kvar, och de va hon, hon såg att jag kollade efter henne. så hon kom och ställde sig mitt utanför ingången! vi kunde inte gå ut utan att stöta på henne. Sen kom samuels en kompis som gick å snackade med henne. hon sa att vi hade skrikit fula ord och pekat finger till henne? hon trodde också att vi va nått andersbergs-gäng som brukar trakassera henne? asso wtf, men sen stack hon :'D

här kmr två livrädda och kissnödiga killar.


men de va iaf en rolig och trevlig dag :)
tyvärr blev planerna för ikv inställda. så de blir en hemma-mys-kväll med min mamma. jag är tvungen att kolla på ett värdelöst program: let´s dance. fyfan, så jag sitter här å verkligen drar mej för att kolla. men känns som att jag måste ställa upp endå ;)

planerna för igår blev föresten också inställda. Lr jag kom hem vid 4. sen på kvällen skulle jag o amanda vara med adam. men de kom förhinder. så jag stack till sara ist :D mkt trevligt. kom hem vid halv elva. kollade film med syster då. sen kollade jag oc till 1 och somnade.


fredag f&s

idag ska jag vara med Felix och samuel :D
Har lite båttom nu, plattar luggen, skriver här och borstar tänderna samtidigt, de kallar jag effektivt ;)
planerna för ikv är fortfarande oklara, men hoppas på nått!

tooorsdag

yeey,  jag och cilla somnade skapligt tidigt igår. så vi vaknade också tidigt. kollade på "shes the one". åt frukost och satte på en till film. sen blev de fruktsallad med glass till lunch och nu ska vi snart fräscha upp oss och ta en runda ut och uträtta lite ärenden ;)

onsdag - cissen

vaknade vid halv tio. duschade och åt frukost. Hem till cilla vid ett tiden och vi traska ner till stan. gick runt ett tag och införskaffade de nödvändiga. Träffade saralotta vid halv tre och tog en fika på george. satt där ett tag. trevligt :)!
hem till cecilia och åt, sen en sväng till valbo, hon åker ju till sälen på söndag, så hon behöver fräscha upp skidutrustningen ;) de blir en lugn kväll ikv, med greys och film.


Bilder från uppsala, cilla fotograf ;)

tuuuuseday

jag dör.

men nu ska jag ut och gå med sara en stund :) & de tackar jag gud för, annars skulle jag ruttna.
Jag tackar också gud för att han uppfann oc. annars skulle jag verkligen vara död.

uppsala

Igår, söndag, tog jag de bara lugnt å va hemma, vid 5 åkte jag och cilla till amanda å greja. jag och cilla gick hem och åt sen tbx till amanda, kollade mia&klara och sen beck. Efter de blev de bums i säng för vi gick minsan upp runt 6 idag. Anledningen till att vi gjorde de va för att vi skulle till uppsala och fick skjuts vid 7 ;)  va där vid 9. vafan gör man då liksom, vi gick till mcdonalds för lite frukost, de börja krångla redan då ;) men lite nya kompisar fick vi allt.. Vi tog oss till "da city" och påbörjade sökningen. Alla fyndade och va glada, nästan hela tiden iaf ;) vi åt typ 1000 ggr också. Men de va vi värda.
vid halv 4 åkte vi hem. alla till mej. åt och kollade film. sen blev de som de blev å dom va tvugna att åka hem.
de har iaf varit en rolig dag med mkt skratt och bus :D
bilder kmr väl, lr så säger man bara. de kmr väl aldrig dyka upp skulle jag tro ;)

matilda goes freeeesch!

jag mår inte sådär superbra. lr de va värre inatt. jag kräktes 3 ggr hemma hos cilla. kändes toppen!
åkte hem vid 10 och sen dess har jag bara legat i min säng, pinat i mej blåbärs soppa och kollat oc. en välbehövlig dusch tog jag också. Dehär va tydligen bara något tillfälligt över natten eftersom jag behållt de jag stoppat i mej under dagen. känns ju bra eftersom de är lov och då vill man inte vara hemma och sjuka. men jag missade träningen idag och får ist lida med att min mor råkar ha tjejmiddag så just nu är huset fullt med tanter, och som de är nu, så kmr de vara svårt att somna för mej om några timmar. för er som har erfarenheter av tanter med alkohol i kroppen vet ju jag vad snackar om ;)

kan ju ta och berätta lite om gårdagen. Efter skolan åkte jag, martin och mamma till farmor och fikade lite/städa.
sen hem och chilla ett tag. efter maten va jag med cilla och elin :) de blev lite strul å så, och till sist hamnade vi i köket hos cecilia med popcorn och läsk. vi kröp ner vid 12 tiden och somnade ganska fort. jag vaknade vid 4 och spenderade resten av natten på soffan ;)


19/10-08 - 19/02-09

Den nyfunna kärleken är inte så ny längre, men de är fortfarande kärlek.
4 månader nu alltså. & jag blir bara mer och mer kär för varje dag som går. det är underbart.
axel är den bästa som finns och jag kommer alltid att älska honom :)


onsdaaag

skola skola skola skola osv.
plugg plugg plugg plugg osv.
livet livet livet livet. de är ju förtusan allt man gör. Går i skolan för att sluta sent och sedan ta hem massa.
har iaf pluggat typ hela dagen känns de som. sen har jag också kollat massa gamla kort med min familj.
nu ska jag sticka på träning, och de ska bli grymt skönt!
skönt också att de är torsdag imorgon, för de innebär att de är fredag nästa dag. Efter fredag kmr lördag& söndag = helg.
Och efter helg äre loooooov! 
De kmr bli bra, men kanske inte fullt så bra som jag hade hoppats.
Axel är ju borta precis hela lovet...
men lovar att inte sura ihop, här kmr en bild på lilla mej ;)


söndagkväll höll jag på att skriva

ah mitt namn är matilda och jag trodde de va söndag idag. ehh ?
De är tisdag, och vi har haft studiedag today. så jag sov hos axel från igår till idag. mysigt som vanligt :)
kom hem vid 7 och åt. har pluggat och ska förtusan sova nu. jag ser ut som om jag skulle gå på morfin or something.
tjohej leverpastej!


måndag en snabbis

Har lite bråttom till buss nu, har egentigen inte tid med dehär. men måste.

Igår vara först fika med patrik, samuel och cilla :D mys! sen hem till cilla, film å käk. Later bio med henne, vicc och elin. I taket lyser stjärnorna, jag hann inte se klart hela filmen -.- 

todaaaay skola. kul. kollade på teater ist för bild och kollade på "vinter i mumindalen" ist för svenska ;)
Pluggade när jag kom hem, duscha och nu ska jag in till axel o sova. För imorgon äre ju studiedag so tjiiiiiing :D


alla hjärtans dag and so on

hahahaha på hela dagen typ. inte på kvällen. men tidigare. vi levde upp till vårat rykte och de sög.
kom hem, åt och duschade. tog bussen in till stan och jag o cecilia gick till joel :) där vare ett gäng grappar o vi gick till briggan o chillade. Sen hem till joel en stund och kikade film. sen åkte jag och cilla hem. Slog på en moviiie. Livet är en schlager ;) haha, vi somnde bort från filmen runt halv 2.
dedär med "alla hjärtans dag" är waaay to overrated. Men hade trevligt endå ;)

Vaknade med cecilia runt tio. nu har vi ätit frukost och ska försöka hitta på ett sätt att fördriva tiden innan bion ikv. 


Vääääldigt gamla bilder, men bjuder på dom ;)

fredagen den 13.onde

läskig dag, dåliga resultat i skolan, fastnade uppe på ett skåp och höll på att köra ner i diket påvägen hem,. hoppas jag lever i dagens slut. Nu ska jag äta lite och sen ska jag och massa andra fira frida som faktiskt fyller på söndag ;)
måste hem tidigt för jag ska upp typ halv 7 imorgon. på en lördag -.-
fotboll för hela slanten.

men idag så snackade jag med marcus om nyår och lite konfa minnen, så sjuuukt kul!

torsdag

wow, jag vet inte vad jag ska skirva. helt tomt i mitt huvud. idetorka as hell. men de hade minsann inte den som skrev att jag va en hora på toaletten i skolan. åh gud så roligt de va asso. så roliga att jag glömde skratta faktiskt.
skitsamma. skola och nu ska jag snart käka lite. de blir lite plugg och sen äre sara time :)
Fett skönt med fredag tomorrow!


måndag-tisdag-onsdag

Lite kort om måndagen. Skola, sen följde jag med amanda hem. Vi åkte skoter vi. Så grymt kul. Sen blev de träning.

Tisdag,  skola , sen stan med Cilla och amanda. uträttade lite ärenden. Käk hos hessel och sen lite plugg. Then I walked to Axel and myyste. Dusch, bad, bastu och film hann vi med innan vi somnade vid 5 tiden.

Onsdag, Vaknade halv 8. Upp och hoppa! Gick till vicc och amanda. Sen drog Mandy och jag å brottades lite. Hah, de va tufft. Men kul :) Kom hem vid 2. Åt, duscha, kollade oc och snackade med Fellan. Jag har lagat lite mat och nu är Amanda & Sara här å taggar till träning. Mycket viktigt ;)


Axel eriksson, mitt allt <3


söndagkväll

Planerna blev lite ändrade och ludvig kom aldrig. Så jag har chillar runt hela dagen. Kollat tv, hjälp pappa med lite saker och läst lite i min bok. Men alldeles för lite eftersom jag har 200 sidor kvar, TILL IMORGON :o! 
Känns inte sådär super bra ;) Men de löser sig. Så nu ska jag krypa till kojs.
På återseende ;)!

fredag-lördag-söndag

fredag: taco mys hos vicc med elin, amanda, cecilia, jag, patrik och samuel. Trevligt. Blev lite fix och sen drog vi till nynäsgården. hah, de va som de alltid är i början, men de gick väl bra tills vakten kom. Men de va trevligt folk :)  Aja, jag drog ganska tidigt, vid tolv ungefär. Axel mötte upp mej och vi gick hem till han :) Kollade film och mös.

lördag: Somnade vid 5 och vaknade 9.  Frukost, film och mys hela dagen, för hela slanten ;) Träning sen för min del, och jag blev skit sur och irriterad. Åkte hem, duscha, åt och somnade på soffan framför melodifestivalen. Yey vilken jääävla lördagskväll ska ni veta :o! Ibland undrar man ju om de är föräldrarnas nöje att förbjuda en att ha kul på helgerna..

söndag: Vaknade elva, åt frukost med josefine och martin. Idag så kmr förmodligen Ludvig hit en sväng, trevligt. Har föresten ungefär 200 sidor att läsa tills imorgon också. Känns extra kul.. Men jag överlever allt ;)

   
Axel är den bästa som finns.
                                               
Men de är mina vänner också.


torsdag & fredag

Igår skrev vi uppsats i tre timmar. De gick väl som de gick. Dagen flöt på som vanligt och jag fick mej en Cilla på köpet när jag åkte hem. Vi pluggade ett tag, åt mat & kollade oth. Efter de fyllde vi upp ett bad och bubblade lite. Mkt mys. När vi torkat oss så kikade vi på en film med popcorn och dricka. Hon åkte hem vid halv elva ungefär. Men dt var en mkt trevlig torsdagskväll vill jag lova :)

Idag är det fredag och planerna ser lysande ut. Skola till 13.20 och sen stan typ. Taco kväll hos vicc blire ikv med da gang, sen blire partaj så de står härliga till. Blir nog en lugn kväll för min del eftersom jag ska sova hos älsklingen. Det ska bli himla mys :)


onsdag - tiden ?

Vart tar tiden vägen ? vart försvinner den ? hah, allting går så fort och man hinner inte med nånting.

Skola idag iallafall, först so och sen sprang jag och vicc hem till henne, poppade popcorn och bytte om för lite skrillor ;) Gled runt och briljerade på idrotten as usual och sen blev de en snabblunch, vi har alltid kort om tid vi. .. Språk, svenska, engelska och musik. Sen va dagen slut och de tackar jag gud för. Kom hem och bakade lite till italienskan imorgon. Åt och pluggade. Jag pluggade satt jag inte hann med träningen också. Sånt får man ta ibland. Imorgon är de NP igen och jag är faktiskt taggad. Har redan hittat på en början på novellen ;) Nu måste jag läsa lite i min bok och sova.
På återseende ppl!

Snygg viccan matchar rätt med vårens gröna färger!

tisdag - pizzzza

Livet är som en pizza. Jajameeen. De finns liksom flera olika sorter. Med bara skinka och ost. Med lite Champinjoner och lök. Lr med lite kyckling på. Tjock och fett. Liksom med mkt ost och väldigt fluffsig. Tunn och frasig, riktigt knaprig. Uppdelad i flera bitar lr bara hugga i rätt av. Flera olika sätt och så. Som allting nästan. De finns alltid flera sidor av nånting. Av allt.
Vet inte varför jag skrev dedär. Men allt blev jag lite sugen på en Vesuvio ;)

Aja, de nationella provet va verkligen en dans på rosor. Nästan. Jag behövde all tid jag kunde få men de kändes bra och de va lite småroligt faktiskt. På hemkunskapen fick jag ta hand om en rå kyckling. De va riktigt mys vill jag lova. Uuuu.
Skoldagen tog slut och hem fick jag en liten Amanda på köpet. Vi kolla oth och åt. Sen åkte vi på hemligt uppdrag som vi brukar göra ;) De är alltid tevligt. Jag är trött. Men de är väl ingen nyhet ?
Så natti

Föresten så tror jag att lilla Scharmelle har smygit sig in och fixat å trixat lite här, halvfärdigt, men bättre de än inget ;)
Så han är värd en liten bild som han inte syns på. De va väl snällt :D?  (de är han själv som gjort den)
Och den är inte fräsch på mej, men min blogg, så jag bjuder på mej!

monday i'm in love

Helt slut efter helgen och en trött matilda resulterar en flamsig matilda. Så de blev ganska mkt flams med tjejerna idag vill jag lova. Men skoldagen gick ganska fort endå. Alla 8.or är ju borta på prao också ;) Efter skolan följde Axel med hem och vi kika film och mös. Ute och gick i de kalla vädret också. Han åkte hem och jag stack till Amanda, vi köpte lite candy och sen stack vi på träning. Va ute och sprang i 10- , mjooorå, skapligt kyligt.. Nu har jag duschat och taggar lite för nationella provet imorgon som vi har i svenska. Ska nog gå som en dans på rosor de ;) De blir mkt plugg i veckan men jag ser fram emot helgen iaf :)
Nej nu ska jag ta och hoppa ner i sängen, pusss


lördag&söndag

Tränade till halv sju igår och sen vandrade jag till fots hem till Cecilia och fixade lite. Vi mötte upp Henrietta, och gick hem till några grabbar. Sen vidare till Daniel, där det var ett gäng. Vi var där hela kvällen och vid två gick jag, Cilla, Henrietta, Lukas och Daniel hem till Daniels mamma och sov. Det var absolut inte skönt och sömn var de brist på ;)

Gick hem till Cilla vid ett efter att vi vaknat och slog på en film & käka glass. Snart ska jag vidare, ska väl hem och kolla över läxorna och kika några avsnitt O.C :)



RSS 2.0